Secretele Taniei Budi la 52 de ani! La ce trucuri de înfrumusețare apelează și ce mănâncă pentru a se menține în formă: "Mă plac mai mult acum decât în urmă cu 30 de ani"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Are 52 de ani, dar nu își arată deloc vârsta! Tania Budi susține că se place acum mult mai tare decât în urmă cu 30 de ani sau cu 3 ani în urmă. Și nici nu este de mirare! Vedeta ne-a dezvăluit care sunt trucurile sale pentru o siluetă de invidiat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Tania, indiferent de drumurile profesionale, un lucru este cert: ești una dintre cele mai frumoase femei din România și nu de azi, de ieri, ci… de când te știm. Evident, că te urâm pentru asta, hahaha. În afară de gene, spune-ne drept, care sunt secretele tale?

În afară de gene, există un stil de viață ponderat, aproape sănătos și există la fel de multă grijă pentru interior, cât și pentru exterior. În ultimii 30 de ani am învățat să mă fardez natural și corect, am învățat să zâmbesc din ce în ce mai inteligent, lucruri care mă determină să mă plac azi mult mai tare decât mă plăceam cu 30 de ani sau cu 3 ani în urmă. Grija interioară, cred totuși, că e mult mai importantă decât cea exterioară, pentru că se vede pe mimică, pe cum articulezi cuvintele. Dar și îngrijirea fizică e foarte necesară. O crema bună, un botox mic (lumea nu prea știe ce înseamnă, crede că se bagă în buze), o piele radiantă, un zâmbet perfect sunt plusuri ale oricărei personalități complexe feminine.

Citește și: Există fericire și după divorț! Cum i s-a schimbat viața Magdei Pălimariu după un mariaj eșuat:„Am atâta dragoste de dăruit'/ EXCLUSIV

Știu că adori marea și am văzut atât de multe poze cu tine la plajă… Îmi vine în minte o vorbă a lui Dan Capatos, care a spus că ești extraterestră, hahaha. Tind să fiu de acord cu el. Pe lângă gene, spune-ne, la ce trucuri de frumusețe apelezi?

Fac sport. Alerg cel puțin un km pe zi în aer curat, fac electro stimulare cu un costum ems, de două ori pe săptămână. Și niște pilates. Cam atât. 

Citește și: Emily Burghelea, dezvăluiri despre întoarcerea în televiziune:„Îmi place să fiu în atenția publicului'

Ne poți spune meniul tău dintr-o zi? Eu cred, totuși, că alimentația cântărește mult…

Mănânc orice, oricând, dar în cantitate mică. Cam o jumătate sau chiar o treime dintr-o porție pe care aș mânca-o în mod normal. Evit mult zahărul și, evident, dulciurile, dar asta nu înseamnă că nu mănânc din când în când ciocolată, înghețată sau prăjituri. O dată la două săptămâni… Cam așa. 

Citește și: Sacrificiile pe care le face Gabriela Cristea pentru a slăbi:la ce procedură a recurs vedeta pentru o siluetă de invidiat

Tania-Budi-1-683×1024Tania-Budi-1-683×1024

Sursa foto: Instagram

Citeşte şi despre măști de față cu ulei de măsline!

Vezi şi cum să-ți trasezi perfect codițe cu tuș la ochi!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton