Meghan Markle nu pleacă niciodată de acasă fără acest produs miraculos! E ieftin, vindecă acneea și te scapă de mătreață!

 Oana Pantazi
.

Meghan Markle recunoștea că nu-i lipsesc din bagaj șervețelele și spray-ul antibacteriene cu mult înainte ca pandemia de coronavirus să ne facă dependenți de ele, dar iată că soția Prințului Harry mai poartă în geantă un produs miraculos, am putea spune. Iată care este panaceul de care nu se desparte Meghan!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pe vremea când nu era încă nici măcar iubita Prințului Harry, Meghan Markle se ocupa, printre altele, și de blogging, actrița din Suits fiind cunoscută pentru sfaturile sale de beauty și lifestyle. La vremea respectivă, fosta Ducesă de Sussex povestea, pentru publicația Allure, că poartă întotdeauna în geantă, bineînțeles, în afara nelipsitelor șervețele antibacteriene, o sticluță cu ulei esențial de arbore de ceai.

„Singurul lucru fără de care nu pot trăi atunci când călătoresc este o sticluță mică de ulei de arbore de ceai”. nu este cel mai glamuros lucru, dar dacă te tai, dacă te mușcă un țânțar sau ai o mică erupție, acesta este micul meu leac universal. Este ieftin, ușor de purtat în geantă și îl iau mereu după mine”, mărturisea Meghan.

Citește și: La 84 de ani, Florin Piersic este un bunic fericit! Cum arată Sasha, nepoțelul său de patru ani, despre care toți spun că-i seamănă

Meghan-Markle-2-1Meghan-Markle-2-1

Beneficiile uleiului din arbore de ceai

Uleiul din arbore de ceai este un ulei esential obtinut din frunzele arborelui de ceai. Chiar dacă mirosul său pătrunzător și inconfundabil nu este pe placul tuturor, proprietățile sale deosebite ne pot ajuta să depășim acest mic inconvenient. Uleiul de arbore de ceai are proprietăți antibacteriene și antiseptice ce ajută la purificarea tenului, este eficient în tratarea problemelor pielii, cum ar fi acneea și mătreața, dar este util și în cazul mușcăturilor de insecte și în infecțiile minore.

Citește și: Boala rară de care suferă Meghan Fox. Această malformație ar putea ascunde boli grave

De asemenea, beneficiile măștilor de față cu ulei de arbore de ceai sunt foarte cunoscute, acesta fiind folosit inclusiv în șampoane, dar și în aromaterapie, în combinație cu alte uleiuri esențiale, ca rozmarinul, lavanda și eucaliptul. Nu în ultimul rând, prețul rezonabil (în jur de 15 lei) îl transformă într-un produs extrem de accesibil.

Citește și: Un gest demn de aplaudat. Dragoș Bucur vorbește despre faptul că a adoptat un copil de etnie romă: „E o idioțenie să judeci un om după culoarea pielii”/ EXCLUSIV

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton