O mai ții minte pe Laura Bretan, câștigătoarea sezonului 6 "Românii au talent"? A împlinit 18 ani și și-a sărbătorit majoratul în izolare!

 Cica Cristina
.

Laura Bretan, câștigătoarea sezonului 6 Românii au talent, a împlinit de curând 18 ani. Nu a avut ocazia să facă o petrecere de majorat, în contextul pandemiei de coronavirus, însă a sărbătorit în familie! Iată cum a arătat tortul și cum a petrecut!

Laura-Bretan-1Laura-Bretan-1

Laura Bretan, fetița care ne-a cucerit în sezonul 6 Românii au talent, cu vocea ei incredibilă este deja domnișoară! A împlinit 18 ani pe data de 7 aprilie și chiar dacă nu a putut face o petrecere, Laura Bretan s-a simțit excelent în familie, alături de părinți și frați.

Citește și: Andi Moisescu nu și-a dorit niciodată să abandoneze show-ul Românii au Talent.„Când am revăzut prima ediție m-a pufnit râsul'

Nu i-a lipsit nimic în locuința din Chicago, SUA, unde se află în aceste momente. A avut un tort de marțipan absolut superb, lumănări cu cifra 18, baloane, confetti și cadouri de la cei dragi. Totul a fost exact așa cum și-a dorit. În plus, a primit o serie de mesaje de felicitare din partea fanilor: „Mulțumesc pentru urări. M-am simțit foarte fericită”, a scris Laura Bretan pe rețelele de socializare.

Laura Bretan a amânat turneul din România

Laura ar fi urmat să aibă un turneu de 18 spectacole, în 18 orașe din România, însă din pricina coronavirusului, aceste evenimente ca multe altele din showbiz au fost anulate.

Citește și: Emil Rengle, câștigător Românii au Talent 2018!Ce a făcut cu premiul de 120.000 de euro: și-a propus să-și ia casă, dar…

Deși performanțele profesionale ale Laurei nu au fost promovare foarte mult în țară, tânăra artistă a strâns un portofoliu profesional admirabil, respectiv duete cu Michael Bolton, Il Volo, Toto Cutugno, Matteo, fiul lui Andrea Bocelli și Placido Domingo Jr. În plus, a jucat în producția cinematografică ‘Aria pentru Albrights’, și a fost vedeta unor ceremonii sportive cu audiență colosală în America, momente neprețuite pentru țara în care s-a născut.

Citește și: Croitoreasa de la Românii au Talent, care a obținut Golden Buzz, și povestea ei neștiută.Prietenii au încurajat-o să se înscrie la concurs!

Amintim, aici, interpretarea imnului național american pentru echipa de fotbal american White Sox și pentru echipa de baschet Chicago Bulls, amândouă din Chicago. Dar anul 2019 a fost unul plin de concerte și în România, de notorietate fiind participările la Festivalul Cerbul de Aur și la preselecția națională Eurovision. Născută într-o suburbie a orașului Chicago, părinții cântăreaței pop-opera Laurei Bretan sunt originari din Maramureș – tatăl – iar mama din Hațeg, Hunedoara.

Laura Bretan a participat și la „America’s Got Talent” tot în 2016, impresionând nu doar publicul, ci și juriul. A primit Golden Buzz de la Mel B, fostă membră Spice Girls, ajungând direct în finală, notează click.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Vă amintiți de Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat în 2017 show-ul Românii au talent?Viața i s-a schimbat radical

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton