Ce frumoși și talentați sunt băieții lui Andi Moisescu. Învață meserie de la tatăl lor: ”Sunt la curent cu tot ce mişcă amândoi, avem chiar discuţii aprinse”

 Oana Popoiag
.

Chiar dacă multe vedete și-au încetat activitatea din cauza pandemiei de coronavirus, Andi Moisescu, workaholic celebru, nu poate renunța la a lucra nici în aceste condiții. Puterea de muncă și energia s-a transmis și la băieții săi, David și Luca, care, la 13, respectiv 11 ani, sunt pasionați de vlogging și editare video.

Se știe, Andi Moisescu nu poate sta pe loc. Puterea de muncă a juratului de la 'Românii au talent', în vârstă de 47 de ani, este încredibilă. Așa cum a declarat pentru Click!, nici măcar pandemia de coronavirus nu-l poate împiedica să muncească. Andi și-a trimis acasă toți colegii de la 'Apropo Tv' și a rămas să realizeze singur, cap-coadă, emisiunea, ajungând astfel să muncească și câte 21 de ore pe zi.

Copiii lui Andi Moisescu calcă pe urmele tatălui lor

Se pare că energia și puterea de muncă s-a transmis mai departe, la cei doi copii ai săi, David, de 13 ani, și Luca, de 11 ani. Deși nici nu au intrat încă în adolescență, băieții sunt foarte preocupați de tehnologie, sunt foarte pricepuți la editări video și mari pasionați de vlogging.

'Copiii şi tehnologia sunt ca fraţii, îţi dai seama. E o caracteristică a generaţiei lor. Nu cred că mai există vreun secret aici. Sunt la curent cu tot ce mişcă amândoi. Avem chiar discuţii aprinse în ceea ce priveşte plăcile video, de exemplu. Ca de la video editor la gamer, ca să zic aşa. Conţinutul de pe youtube la care se uită David şi Luca este foarte bun. Descopăr lucruri absolut senzaţionale cu ajutorul lor. Sincer, ei mi-au şi deschis ochii. Datorită lor am ajuns să urmăresc nişte canadieni şi americani absolut excepţionali.

Nu ştiu dacă ideea de influencer le este acum foarte aproape, dar vlogging-ul îi atrage, negreşit. Din moment ce au preferat ca ultimele recenzii la cărţile pe care le-au citit să fie sub forma unui video. Aşa au găsit ei de cuviinţă să-şi facă temele la şcoală şi, deloc surprinzător, profesoarele au fost de-a dreptul impresionate. Acum, alţi colegi de-ai lor încearcă să le urmeze exemplul', a declarat pentru Click! Andi Moisescu

Andi Moisescu de la Românii au talentAndi Moisescu de la Românii au talent

Foto: arhiva VIVA!, Youtube, Click!, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton