Un polițist, revoltat după ce i s-a cerut șpagă pentru a ridica sicriul în care se afla tatăl său, ucis de coronavirus: "Mi-au vândut mortul cu 100 de lei!"

 Cica Cristina
.

Coronavirusul a făcut foarte multe victime până la acest moment, în țară fiind deja 257 de morți. Din păcate, există persoane care înceracă să profite de situație și să câștige bani de pe urma familiilor încercate de suferința că au pierdut o persoană dragă. Un polițist a dezvăluit că i s-ar fi cerut șpagă pentru a ridica de la morgă sicriul cu trupul neînsuflețit al tatălui său.

Mi-au vândut mortul cu o sută de lei', a declarat revoltat bărbatul, care s-ar fi așteptat să primească și o chitanță. Însă, nu a primit-o, având în vedere că nu era vreo taxă anume, ci o șpagă, cum se spune în limbaj popular, solicitată de una dintre asistentele de la morgă.

Întâmplarea ar fi avut loc într-una din zilele când la morgă au fost aduși nu mai puțin de 17 decedați, toți răpuși de coronavirus. Întrucât nimeni nu a făcut vreo plânere, scena s-a tot repetat.

Un alt bărbat povestește că s-a regăsit în aceeași situație, că și el a fost nevoit să plătească aceeași sumă, notează stirilekanald.ro.

Una dintre angajate a negat acuzațiile și a menționat că, de fapt, ar fi fost înțeleasă greșit: 'Și-acum dacă veniți sunt două cutii, pe una scrie ‘Bunuri, rezerve și în alta de pantofi, sunt telefoanele noastre pentru că noi lucrăm cu COVID  și se repede la cutie și zice ‘Asta ce e? Asta e Cutia Milei. Eu am glumit, domnule, că lucrez în morgă și am spiritul umorului', spune femeia.

Parchetul s-a autosesizat în acest caz și o anchetă a fost deja demarată.

Sursa foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton