Bebe Cotimanis a vorbit în premieră despre despărțirea de fosta iubită: "Nu mi-a plăcut niciodată să trădez, am preferat să mă retrag". Ce declarație de dragoste i-a făcut noii sale partenere / Exclusiv

.

Bebe Cotimanis este, fără doar și poate, un privilegiat al sorții. Personajele sale, dure și sensibile în egală măsură, te fac în cele din urmă să le îndrăgești, la fel ca și actorul, care vorbește despre viața lui cu un firesc și o sinceritate ce îți aduc zâmbetul pe chip instantaneu.

Într-un interviu plin de vervă, Bebe Cotimanis ne-a surprins prin naturalețea și onestitatea sa, marele actor răspunzând cu umor și detașare unor întrebări mai mult sau mai puțin indiscrete despre viața personală și nu numai. Iată ce ne-a povestit, în premieră, Bebe Cotimanis despre femeile care i-au schimbat viața și despre dragostea la 60+!

Acum mai bine de un an, viața dvs. a luat o turnură neașteptată. V-a luat prin surprindere faptul că v-ați îndrăgostit din nou?
Eu mă îndrăgostesc tot timpul de lucruri, de oameni, așa că nu, nu m-a luat prin surprindere. Întotdeauna am trăit așa cum am simțit la acel moment. Ceea ce simt aia trăiesc. Am întâlnit-o pe Iulia și cred că ea este omul potrivit pentru mine… E o întâlnire deosebită.
După mulți ani, ați avut puterea să renunțați la căsnicie, pentru a vă dărui total unei noi iubiri. Ce le-ați spune celor care nu au curajul să facă acest pas și ajung să trăiască o viață dublă, o relație toxică?
Eu am avut căsătorie oficială doar cu Mariana, mama Adelei, și ce am întâlnit după au fost relații de lungă durată, pentru că așa sunt eu. Nu mi-a plăcut niciodată să trădez, am preferat să mă retrag. În fosta relație am stat 14 ani, s-a născut minunea de Matei, dar n-am fost căsătorit. Sunt Vărsător, țin la independența mea și vreau să trăiesc și fără acest act.

Credeți în suflete-pereche? Povestiți-ne cum v-ați cunoscut cu Iulia și când ați știut că sentimentele pentru ea sunt mai mult decât de natură colegială.
Da, cred și cred că asta suntem. Ne-am uitat în palmă și liniile noastre sunt aceleași. (zâmbește) Sufletele-pereche cred că ne sunt trimise de undeva de sus, de cei care au plecat și ne-au iubit, iar acum au puterea să ne trimită pe cineva. Eu cred că mama mi-a trimis-o, ea crede că tatăl. (zâmbește)

Interviul integral îl puteți citi în revista VIVA! de ianuarie, ce poate fi găsită la toate standurile de difuzare a presei.

Foto: VIVA!, Instagram, Facebook

1Bebe-Cotimanis1Bebe-Cotimanis
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton