Adina Buzatu a găsit o soluție salvatoare pentru a-și menține business-ul în vremea pandemiei de coronavirus. A organizat o ședință foto la... distanță!

 Cica Cristina
.

Cinci artiști români urmează să bifeze în cursul zilei de astăzi o premieră și organizează prima ședință foto de la distanță.

Adina-Buzatu-1Adina-Buzatu-1

Astăzi se va organiza o ședință foto ieșită din comun. Protagoniștii vor fi fotograful Vali Bărbulescu, stilista Adina Buzatu, modelul Iulian Damaschin, make-up artistul Mihaela Vasile și hairstylistul Cristi Pascu.

Ședința foto va avea loc de la distanță și cu respectarea tuturor regulilor impuse în starea de urgență.

Ce presupune mai exact acest lucru? Modelul ales nu se va întâlni nici cu hairstylistul, stilistul, make-up artistul sau cu fotograful. A primit ținutele și produsele necesare ședinței foto print-un curier rapid și urmează să fie îndrumat online.

Persoanele implicate vor lucra de acasă, în timp ce fotografiile vor fi realizate cu tehnologie coordonată de fotograf, tot de la distanță, prin control vocal.

Este un proiect revoluționar extrem de necesar. Lucrez cu aceeași echipă extraordinară, ca și până acum, sub îndrumarea genialului fotograf Vali Bărbulescu, ale cărui idei creative depășesc orice imaginație', a precizat Adina Buzatu.

Ședința foto urmează să fie transmisă pe contul de socializare Adina Buzatu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton