Prințesa Beatrice a Marii Britanii s-a măritat în secret, după ce își amânase nunta din cauza pandemiei de coronavirus! Regina Elisabeta a II-a a participat la eveniment

 Oana Pantazi
.

Prințesa Beatrice s-a măritat, vineri, în secret, cu Edoardo Mapelli Mozzi, după ce își amânase nunta din cauza pandemiei de coronavirus. Ceremonia a avut loc pe domeniul Windsor, în prezența Reginei Elisabeta a II-a.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Prințesa Beatrice (31) s-a măritat în secret cu logodnicul ei, Edoardo Mapelli Mozzi (37), pe 17 iulie, după ce au amânat o dată ceremonia, ce ar fi trebuit să aibă loc pe data de 29 mai, în prezența a 150 de invitați, la Capela Regală St. James.

Citește și: Cum a cerut-o de soție chef Florin Dumitrescu pe partenera lui și ce s-a întâmplat cu o seară înainte de nuntă: „Când am văzut-o în rochia de mireasă am început să lăcrimez!”/ EXCLUSIV

O nuntă regală cu 20 de invitați

Cuplul a luat decizia de a face totuși pasul, iar ceremonia a vut loc la Capela all Saints, la ora 11, în proximitatea casei Prințului Andrew și a lui Sarah Fergusson, părinții Prințesei Beatrice, pe domeniul Windsor Great Park. În contextul pandemiei de coronavirus, la nunta celor doi au fost prezenți doar 20 de invitați, printre care s-au numărat și Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, bunicii Prințesei Beatrice.

Citește și: Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu și-au consolidat prietenia la Asia Express: „Am reușit să construim o legătură între noi. Atunci când unul cade, celălalt e sus și invers”/ INTERVIU

Printesa-Beatrice-s-a-maritat-in-secret2Printesa-Beatrice-s-a-maritat-in-secret2

În urma căsătoriei, Beatrice a devenit mamă… vitregă

Bunicii Prințesei Beatrice, Regina Elisabeta (94) a II-a și Prințul Philip (99), în ciuda vârstei înaintate și a faptului că s-au izolat împreună la Castelul Windsor, au participat amândoi la nunta nepoatei lor și, conform The Sun, au fost într-o dispoziție excelentă, iar Regina a arătat senzațional într-o ținută de culoarea mentei. Din păcate, la ceremonie, care a fost o surpriză pentru toată lumea, nu au putut participa decât 20 de invitați, în condițiile restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Evenimentul a fost anunțat ulterior prin intermediul unui comunicat de presă laconic: „La restrânsa ceremonie au participat Regina, Ducele de Edinburgh și membrii apropiați ai familiei. Nunta a avut loc în conformitate cu regulile guvernamentale”.

În urma căsătoriei, Prințesa Beatrice a devenit mama vitregă a fiului soțului ei, Christopher (Wolfie). Edoardo Mapelli Mozzi are afaceri imobiliare. Milionarul a cerut-o de soție pe Beatrice în septembrie 2019, în timp ce se aflau într-un weekend romantic în Italia țara lui natală.

Citește și: Dieta Sofiei Vergara, la 48 de ani! Ce alimente evită cu orice preț pentru a-și menține silueta

Foto: Hepta



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton