Cum arată Alexandra Dinu la 16 ani după ce a părăsit România. Fosta soție a lui Adrian Mutu are 39 de ani și nu s-a schimbat deloc

 Oana Pantazi
.

Alexandra Dinu are aproape 40 de ani, dar în cazul ei vârsta din buletin chiar este un simplu număr… Fosta soție a lui Adrian Mutu pare să ignore complet trecerea inefabilă a timpului, fiindcă în fotografii arată ca o puștoaică de liceu…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Dinu va împlini 40 de ani în luna ianuarie, dar arată fix la fel ca în urmă cu 20 de ani, când era una dintre cele mai curtate femei din showbizul autohton. Pe atunci, frumoasa prezentatoare de la PRO Motor îi fura inima lui Adrian Mutu, cu care s-a iubit timp de trei ani, până la divorțul din 2001.

Frumusețea actriței nu le-a rămas indiferentă nici italienilor, actrița fiind distribuită în diverse filme și seriale de-a lungul celor 16 ani locuiți acolo, iar de circa patru ani s-a mutat în America, unde-și crește copilul, pe Mario Mutu, acum în vârstă de 17 ani, și se implică în diverse proiecte cinematografice.

Citește și: Confesiunea unui agent MI5 aflat pe patul de moarte: „Am ucis-o pe Prințesa Diana pentru că știa secrete ale Familiei Regale”. De necrezut cine a ordonat crima!

Recent, actrița a postat pe contul ei de socializare câteva fotografii de dată recentă, iar aprecierile fanilor au început să curgă, pentru că Alexandra arată la 40 de ani la fel de bine ca la 20, ba, mai mult, pare că întinerește pe zi ce trece. Care e secretul ei, în afară de moștenirea genetică? Un regim de viață sănătos și echilibrat.

Dieta de urgență a Alexandrei Dinu

Pentru că în profesia ei aspectul fizic este foarte important, Alexandra, deși se bucură de un metabolism bun, are totuși grijă să nu exagereze, încercând să păstreze un echilibru în toate. Chiar dacă nu e adepta dietelor, actrița a găsit formula ideală pentru corpul și stilul său de viață.

În urmă cu câțiva ani, când a trebuit să slăbească pentru un rol circa cinci kilograme, Alexandra a descoperit dieta tisanoreică, dezvoltată de un nutriționist italian și bazată pe o serie de produse pe bază de plante. A ținut dieta timp de 28 de zile și, fără să renunțe la dulciuri sau să se înfometeze, a reușit să dea jos kilogramele.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Artista s-a îndrăgostit pe loc de noul iubit

Adrian-Mutu-si-Alexandra-DinuAdrian-Mutu-si-Alexandra-Dinu

Metoda este foarte simplă şi constă în folosirea mixurilor a zece plante, fiecare având rolul de a regla o anumită funcţie a organismului. Împreună… restabilesc echilibrul organismului. Am slăbit în jur de patru kilograme de când am adoptat acest nou regim de viaţă, însă pierderea în greutate nu s-a făcut brusc ci a fost una natural‘, mărturisea Alexandra Dinu după ce a ținut dieta tisanoreică.

Citește și: Bella Santiago și iubitul ei au anulat nunta. Câștigătoarea X Factor pregătise totul: „Aveam și rochie și invitații'

Foto: VIVA!, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton