Nu e nici Andi, nu e nici Bogdan. Hannelore de la Insula iubirii a pus ochii pe un alt bărbat: ”Nu am fost un înger de femeie”

 Stamen Diana
.

Hannelore de la Insula iubirii și Bogdan sunt despărțiți de mai bine de trei luni, iar fost concurentă s-a întâlnit recent cu Andi. După ce s-a aflat că aceasta și-ar fi petrecut noaptea cu ispita masculină, Hannelore de la Insula iubirii susine că în atenția ei e un alt bărbat.

Zilele trecute, în presă au apărut informații cum că Hannelore de la Insula iubirii și Andi și-au petrecut o noapte împreună și ar fi întreținut relații intime. După ce aceste dezvăluiri au apărut în presă, fosta concurentă de la Insula iubirii a mărturisit că nu este treaba nimănui dacă lucrurile speculate s-ar fi întâmplat. După ce a spus tot ce avea pe suflet, Hannelore de la Insula iubirii a aruncat bomba și a mărturisit că atenția ei este îndreptată către un alt bărbat, cu alte cuvinte că în viața ei există cineva, iar acela nu este nici Andi, dar nici Bogdan.

Probabil că nicio secundă nu s-a gândit cum se va schimba viața ei după participarea la emisiunea de la Antena 1. Încă de când a pășit în Thailanda, Hannelore de la Insula iubirii a intrat imediat în atenția publicului. La ce început părea o femeie sinceră, care este devotată iubitului ei și nu are ochi pentru nimeni altcineva, însă pe parcurs s-a dovedit altceva. Deși concurenta nu a recunoscut la început că a fost atrasă de Andi și că a picat în ispită, după ce s-a despărțit de Bogdan a mărturisit că de fapt a existat o chimie între ea și ispita masculină.

'Am ales să fac afirmații la această fotografie mai veche, deoarece aceasta este modul de teatru din viața mea. Îmi ocup timpul cu ceea ce imi place. Sunt om și nu robot, trăiesc, simt și doresc, visez și sufăr. Vă motivez alegerile mele dar nu are sens, viața este ciudată, imprevizibilă și alegerile noastre nu au mereu o logică. Dar pot sa vă spun ceva sigur: nu putem să ne împlinim mereu dorințele și așteptările. Nu am fost un înger de femeie, sunt efervescentă, agitată dar si pasională.. Ce anume vreti să știți? Credeți că totul se rezumă la sex? Faptul că m-am întalnit cu Andi nu înseamna că m-am culcat cu el. Sunt un om asumat şi ştiu că orice aş spune este interpretabil, de aceea am ales să tratez cu indiferenta acest subiect până acuma şi să îmi aleg bine cuvintele. În altă ordine de idei, vă mărturisesc faptul că nu locuiesc singură, nu locuiesc la apartament ci la casă, nu sunt niciodata singură şi sunt însoțita mereu de cineva. 

Mă intreb oare: De ce este atât de importantă viața mea, acțiunile mele, ținutele mele? Sunt un om simplu, care întotdeauna s-a îmbracat în acest fel şi care nu consider că apariția mea la TV m-a schimbat în vreun fel sau altul. Înteleg nevoia fiecăruia de a ieşi în față şi de a-şi da cu părerea, aşa cum au ales să o facă unele dintre colegele de insulă, însă nu este şi cazul meu. Aşadar după cum probabil ați văzut, eu nu îmi dau cu părerea despre viața altora. 


Sunt lucruri mai importante care îmi guverneaza viața, la fel si atenția mea care este captată de ceva vreme de un cu totul alt bărbat… acela nu este Andi. Sunt o femeie liberă, viața personală mă priveşte, iar daca as fi ales să am o relatie cu cineva, fie ea şi pasageră ar fi fost strict problema mea.
Cred că ar trebui să înțelegeți cât de obositor poate fii pentru mine, să fiu denigrată şi acuzată pentru orice mişcare în fiecare zi şi să primesc zeci de mii de mesaje pe rețelele de socializare de la oameni care îmi cunosc doar numele şi atât. Nu mi-am dorit sub nici o formă afirmări, mi-aş fi dorit ca viața mea privată să rămână privată şi să nu trăiesc într-un stres continuu. Explicații dau celor care conteaza. V-am pupat!', este mesajul transmis de Hannelore de la Insula iubirii, după ce s-a spus că s-ar fi culcat cu Andi recent.

Citește și: Reacția lui Bogdan de la Insula iubirii, după ce a aflat că Hannelore și-a petrecut noaptea cu Andi: 'În primul rând…'

Citește și: Bogdan și Hannelore de la Insula iubirii sunt despărțiți de 3 luni. Au mințit pe toată lumea cu relația lor

Hannelore și AndiHannelore și Andi

FOTO: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton