Irina Rimes s-a despărţit de iubit. Cântăreaţa a ţinut relaţia departe de ochii curioşilor

 Pirvu Cristina
.

Irina Rimes s-a despărţit de iubitul său. Cei doi erau împreună de câteva luni, dar ţineau totul departe de ochii curioşilor! Iată motivul separarării!

La 27 de ani, Irina Rimes a trecut printr-un divorţ şi mai multe despărţiri. Toate acestea au lăsat amprente asupra cânăreţei. Iată că acum mai bifează o despărţire care sigur nu a fost uşoară.

Cântăreaţa se iubea chiar cu un chitarist din trupa sa. Relaţia nu a durat însă prea mult. Ultima piesă lansată de Irina poartă un titlu sugestiv, 'Nu știi tu să fii bărbat!', Irina a mărturisit că melodia este ceva mai veche, însă nu a dorit să o lansese la vremea respectivă pentru ca partenerul ei să nu se simtă lezat.

'E o piesă mai veche, dar nu am lansat-o la acel moment pentru că eram într-o relație. M-am gândit la omul de lângă mine. Poate ar fi auzit versurile și știind că îmi cânt viața, ar fi suferit', a mărturisit Irina Rimes.

În trecut, Irina Rimes a vorbit despre viaţa sa personală, despre cum se comportă atunci când este într-o relaţie.

„Un gram de gelozie e ok. Da, pentru că, în general, gelozia arată că omului de lângă îi pasă de tine și ce faci; dacă îl trădezi, dacă nu îl trădezi. Dacă nu există niciun fel de gelozie înseamnă că nu există acel sentiment de posesiune, interes și dacă nu există interes, nu există nici dragoste. Chiar și din respect există interes, dar aminte din dragoste. Nouă, femeilor, ne cam place să fim întrebate: «Ce ai făcut?», «Pe unde ai fost?», «Dar de ce ai zâmbit nu știu ce?». Adică, da, nu ar trebui să existe excesiv, că atunci duce la o ruptură. E chiar drăguț să existe puțin.”

Irina Rimes, despre ce înseamnă Vocea României în spatele scenei

Talent. Determinare. Ambiție. Irina Rimes a avut parte de o nouă provocare profesională în 2018: scaunul de antrenor de la „Vocea României. Cântăreața ne-a oferit un interviu savuros despre ce înseamnă „Vocea, în spatele scenei, despre rivalități și răutăți.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton