Cum se menţine în formă iubita lui Dani Oţil. A terminat Facultatea de Drept, dar profesează ca model

 Pirvu Cristina
.

Iubita lui Dani Oţil se menţine în formă cu ajutorul sportului, dar şi a dietei echilibrate. Iată cum reuşeşte să aibă un corp sculptat, de model!

Dani Oţil şi Gabriela formează un cuplu de puţină vreme. Cei doi nu s-au afişat împreună şi nici nu au făcut declaraţii despre relaţia lor, însă au călătorit amândoi de Anul Nou.

Gabriela, în vârstă de 26 de ani, absolventă de Drept, profesează în lumea modei şi a devenit cunoscută după ce a câştigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu'. A făcut primele declaraţii despre modul în care se întreţine.

„Am nişte gene foarte bune, le moştenesc de la mama mea, aşa că să nu vă mai întrebaţi de ce mi se spune «Miss Funduleţ». Cu greutatea nu am avut niciodată probleme, nu mănânc produse fast food, ci doar ce găteşte mama mea: sarmale, ciorbiţe, clătite, cozonaci, plăcinte şi multe altele. Sunt singură la părinţi şi mă răsfaţă mama.

Nu practic sporturi de performanţă. În liceu, mi-am luat scutire de la ora de sport, dar de doi ani merg la sala de fitness. Am fost motivată de rezultate, după primele pătrăţele de pe abdomen. Mă antrenez cu greutăţi, alergare, fac abdomene, braţe, fesieri şi nu am antrenor. Îmi place să mă antrenez singură, pentru că îmi cunosc bine corpul şi ştiu ce părţi să lucrez. Petrec cam o oră şi jumătate la sală şi încerc să ajung zilnic”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru Click.ro.

Dani Oţil şi Gabriela au fost împreună în vacanță în Chile

Dani Oțil și Gabriela Prisacariu au fost împreună în Chile, iar fotografiile îi dau de gol. Cei doi s-au pozat fix în aceleași locuri. Hmm… cam mare coincidența, nu?! În această situație nu este nicio coincidență. Între Dani Oțil și iubita sa este o diferență de vârstă de 12 ani, prezentatorul TV are 38 de ani și Gabriela Prisacariu are doar 26 de ani.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton