Nicoleta Luciu a vrut să devină călugăriță: "Îmi imaginam că o să fiu într-o mănăstire..."

 Raiciu Adriana
.

Nicoleta Luciu a vrut să devină călugăriță. Nicoleta Luciu, în vârstă de 41 de ani, a cochetat cu televiziune, dar și cu actoria. A jucat în telenovele extrem de cunoscute, însă puțini sunt cei care știu că îndrăgita vedetă a visat toată viața să devină călugăriță. Iată declarațiile făcute de soția lui Zsolt Csergo!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu a vrut să devină călugăriță. Nicoleta Luciu este una dintre cele mai cunoscute și iubite vedete din țara noastră. Și-a făcut debutul în televiziune atunci când a acceptat să devină asistentă de televiziune, în emisiunea matinală a lui Horia Brenciu. Ulterior, și-a descoperit o altă pasiune, actoria, și a jucat în mai multe telenovele, cel mai renumit rol avându-l în Inimă de țigan.

44

Însă, puțini sunt cei care știu că Nicoleta Luciu și-a dorit foarte tare să devină călugăriță. Însă, această dorință nu a fost împlinită, întrucât vedeta a fost nevoit să lucreze de la o vârstă fragedă.

Citește și: Cum a slăbit Nicoleta Luciu 35 de kilograme în două luni:'Am renunțat la…'

Citește și: Nicoleta Luciu își decolorează părul singură, acasă, cu doar 3 ingrediente:'Rezultatele se văd de la prima utilizare'

Citește și: Cum arată și unde se află vila în care se mută Vlăduța Lupău:'Am dat startul lucrărilor acum un an'

Citește și: Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte, după trei ani de căsnicie:„Tot ce spune ea e…’

Nicoleta Luciu a vrut să devină călugăriță

Nicoleta Luciu a vrut să devină călugăriță. Nicoleta Luciu este extrem de apreciată și are o comunitate impresionantă de oameni în mediul online. Însă, puțini sunt cei care știu că fosta asistentă TV și-a dorit să devină călugăriță.

În urmă cu ceva timp, aceasta spunea că a visat tot liceul la momentul în care o să facă acest pas, însă, încercată de greutățile vieții, a renunțat și a intrat în câmpul muncii.

„La 18 ani îmi imaginam ca o sa fiu într-o mănăstire, călugăriță. Vorbesc serios. Tot liceul asta am visat. Sa devin călugăriță. Dar intre timp am mai făcut niște job-uri pe lângă școală, pentru ca aveam nevoie de bani, nu aveam o viață chiar roz. Când am văzut ca pot face bani ușor, muncind, mie nu mi se părea ca era o muncă.

Era o plăcere sa mă duc sa lucrez ca hostess, sampling, împărțeam tot felul de pliante pe la stopuri. Îmi mai luam și câte o înjurătură ca îi deranjam la geam, mai stăteam la câte o gură de metrou, stăteam in curent.', a declarat Nicoleta Luciu, în urmă cu ceva timp.

Nicoleta Luciu a fost diagnosticată cu alopecie

Totodată, pe rețelele de socializare, soția lui Zsolt Csergo le-a mai spus internauților că a fost diagnosticată cu alopecie, afecțiune cu care s-a confruntat și Marius Elisei, dar și soția lui Will Smith. A apelat la o procedură săptămânală, care a reușit să îi ofere un păr lung și rezistent.

„Nu am mai avut așa păr lung și frumos de zece ani. Este rezistent și are luciu. Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână, timp de 40 de minute.”, a scris Nicoleta Luciu, pe rețelele de socializare.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton