Însărcinată în șapte luni, Nicoleta Dragne are probleme cu picioarele: "Nu mai pot să merg. Medicii spun că..."

 Dumitrache Laura
.

Însărcinată în șapte luni, Nicoleta Dragne are probleme cu picioarele. Nicoleta Dragne este însărcinată pentru a doua oară și urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil al său. Fosta ispită de la Insula Iubirii a dezvăluit recent că se confruntă cu mari probleme cu picioarele, iar acest lucru a speriat-o, având în vedere că la prima sarcina nu a avut probleme de sănătate. Nicoleta Dragne urmează să aducă pe lume un băiețel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Însărcinată în șapte luni, Nicoleta Dragne are probleme cu picioarele. Nicoleta Dragne mai are un băiat, în vârstă de trei ani, iar peste două luni va deveni din nou mamă de băiat. Fosta ispită de la Insula Iubirii este extrem de fericită că va fi mamă pentru a doua oară, dar recunoaște că cea de-a doua sarcină a surprins-o. Vedeta se confruntă cu probleme de sănătate, iar acest lucru a panicat-o la început. Medicii i-au spus acesteia că nu are motive de îngrijorare.

nicoleta dragnenicoleta dragne

Nicoleta Dragne a mărturisit că are mari dureri de picioare în cea de-a doua sarcină și se deplasează foarte greu. Vedeta susține că nu a pățit acest lucru în sarcina cu Vladimir, dar cadrele medicale i-au transmis că nu este nimic grav.

Citește și: De ce s-a despărțit Nicoleta Dragne de tatăl copilului ei, fostul soț al Mădălinei Pamfile:„Eu nu m-am schimbat'

Citește și:Ce operații estetice are Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil.Arăta diferit acum 10 ani

Citește și:Cum s-a schimbat viața Anisiei Gafton după ce a câștigat 'Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Ce spune despre banii primiți:'Nici o zi nu-ți ajung'

Citește și:Cum au aflat Petrică și Ela de la Mireasa că vor fi părinți pentru prima dată:'Nu ne așteptam, ne-a luat prin surprindere'

Însărcinată în șapte luni, Nicoleta Dragne are probleme cu picioarele

Nicoleta Dragne va deveni mamă pentru a doua oară peste două luni. Vedeta este extrem de fericită ca își va strânge în brațe bebelușul, dar recunoaște că cea de-a doua sarcină nu se compara cu prima sarcină. Fosta ispită de la Insula Iubirii a dezvăluit că are mari probleme cu picioarele și că se deplasează foarte greu. Chiar și așa, medicii i-au spus să nu se îngrijoreze.

'Am probleme cu oasele la picioare, nu pot să mai merg, asta e singura problemă. Nu pot să stau în fund, dacă stau întinsă mă doare și întinsă, medicii spun că se pregătește corpul pentru naștere, dar așa ceva n-am avut la prima sarcină. Dacă nu te-ai mai lovit de asta nu știi ce să faci', a spus Nicoleta Dragne pentru Spynews.ro.

Nicoleta Dragne va deveni din nou mamă de băiat

Nicoleta Dragne a devenit mamă pentru prima oară în 2019, când l-a adus pe lume pe Vladimir. Fosta ispită de la Insula Iubirii are un băiat minunat, iar în urmă cu câteva luni a anunțat că este însărcinată. Vedeta susține că este norocoasă, pentru că mai are un băiat, iar sora ei are tot un băiețel. Frumoasa blondină o să-și strângă în brațe bebelușul în luna februarie.

'În februarie o să nasc, mai am de tras puțin. Voi avea un băiețel, am cred că trei dulapuri de haine. Am o grămadă de hainuțe de băiețel, sora mea a avut primul copil tot băiat, și tot ce a fost la el au venit la mine, apoi hăinuțele de la băiețeii prietenelor mele au venit tot la noi, iar apoi eu ce i-am dat lui Vladi, ce am cumpărat, ce am donat, dar oricum am haine de cred că mai pot să fac 10 copii. Nu e problemă de haine, nu e problemă de nimic, am absolut tot', a mai declarat Nicoleta Dragne.

Ce spune Nicoleta Dragne despre numele bebelușului ei

Fosta ispită de la Insula Iubirii susține că are mai multe variante de nume pentru bebelușul ei, dar momentan nu a vrut să le dezvăluie. Nicoleta Dragne își dorește foarte ca fiul ei să aibă un nume de sfânt, precum Vladimir, primul ei copil. De asemenea, vedeta vrea să țină cont și de părerea viitorului tătic în ceea ce privește numele fiului lor.

'M-am mai gândit la nume, dar nu m-am hotărât, am ceva în minte, am zis să mai aștept. Sunt vreo trei nume, eu vreau două, dar vrea și iubitul meu unu. Am înțeles că maximul de nume e de trei, dar eu nu știu ce să zic. Pe mine mă interesează primul, al doilea e cumva un nume de sfânt', a mai adăugat Nicoleta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton