Nicoleta Luciu s-a împăcat cu tatăl ei. Vor petrece Crăciunul împreună: „Nu mi-am mai văzut cei patru nepoței de trei ani”

 Ifrim Georgiana
.

Nicoleta Luciu s-a împăcat cu tatăl ei și vor petrece Crăciunul împreună. În mai multe rânduri, actrița a vorbit despre relația tensionată dintre ea și tată ei, Ion Luciu. Vedeta a susținut că a avut o copilărie dureroasă, din cauza dependenței de alcool a părintelui ei. La 15 ani, aceasta a fost nevoită să plece de acasă, pentru a-și croi un drum nou în viață. Acum, înainte de sărbătorile de iarnă, Nicoleta Luciu și-a iertat tatăl și l-a chemat la Miercurea-Ciuc, pentru a fi aproape de nepoții lui. Iată ce mărturisire emoționantă a făcut Ion Luciu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu s-a împăcat cu tatăl ei. În urmă cu aproape 10 ani, Nicoleta Luciu a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să se dedice vieții de familie. Aceasta s-a mutat la Miercurea-Ciuc alături de soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii. Deși are o carieră strălucită în actorie și televiziune, primii ani din viață ai vedetei au fost marcați de momente dureroase. În interviurile acordate de-a lungul timpului, aceasta a mărturisit că dependența de alcool a tatălui ei i-a afectat profund anii copilăriei. Vedeta a mărturisind că nu a simțit niciodată dragostea paternă, căci Ion Luciu a căzut, încă din anii tinereții, în patima alcoolului.

ico8ico8

Nicoleta Luciu s-a împăcat cu tatăl ei și vor petrece Crăciunul împreună. În prezent, Ion Luciu locuiește în comuna Ștefan cel Mare, județul Călărași. În urmă cu câțiva ani, aceasta a renunțat la agitația din Capitală și s-a mutat la casa părintească. Bărbatul este, în continuare, sprijinit financiar de cele două fiice, Nicoleta și Iuliana, dar și de fratele acestora, care locuiește în Germania.

Citește și: Ce dietă ține Nicoleta Luciu la 42 de ani:”Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui”

Citește și: Cum a câștigat Nicoleta Luciu primii bani, la 16 ani:”Am vrut să dau la Medicină, dar…”

Citește și: Însărcinată în șapte luni, Nicoleta Dragne are probleme cu picioarele:”Nu mai pot să merg. Medicii spun că…”

Citește și: Cum s-a schimbat viața Anisiei Gafton după ce a câștigat 'Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Ce spune despre banii primiți:'Nici o zi nu-ți ajung'

Nicoleta Luciu s-a împăcat cu tatăl ei

Înainte de sărbătorile de iarnă, Nicoleta Luciu a hotărât să facă pace cu cei dragi, așa că și-a iertat tatăl și l-a chemat la Miercurea-Ciuc. Aceștia vor petrece Crăciunul împreună, iar Ion Luciu mărturisisește că așteptă cu multă emoție acest moment. Se pare că bărbatul le-a pregătit cadouri celor trei nepoți, pe care nu i-a văzut de aproximativ trei ani.

„Sunt bine, sănătos și bucuros, în același timp. De Sărbători, o să mă duc la Nicoleta la Miercurea – Ciuc, să fim cu toții acolo. Nepoțeilor le-am pregătit deja jucăriile de la Moș Crăciun. O să fie frumos. Fetele mă ajută și cu bani! Însă, nu mi-am mai văzut cei patru nepoței de trei ani, eu nu prea sunt cu drumurile lungi, până la Miercurea Ciuc, unde s-a mutat Nicoleta', a declarat Ion Luciu, potrivit click.ro.

„Când e treaz, el e un om de nota 10'

Într-un interviu mai vechi, Nicoleta Luciu susținea că dependența de alcool a tatălui a distanțat-o de acesta. Cu toate acestea, fosta asistentă TV a continuat să-l susțină financiar, mărturisind că, atunci când nu consumă alcool, este un părinte extraordinar.

„Tatăl meu bea de 30 de ani, dar am încercat să uit. De la 15 ani, am încercat să îmi umplu timpul. Am plecat să muncesc, să învăţ. El locuieşte în apartamentul familiei, unde am stat eu cu fraţii mei şi cu mama mea. Când e treaz, el e un om de nota 10.

Îi plătim întreţinerea, îi luăm medicamente, îi mai ducem şi pachete, dar nu-i dăm bani', spunea Nicoleta Luciu, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton