Nicole Kidman seamănă incredibil cu sora și cu mama ei... Dar nepoata e superbă și e copia la indigo a actriței!

 Oana Pantazi
.

Nicole Kidman a postat recent o fotografie rară, în care apare alături de mama și sora ei mai mică, iar fanii au fost uimiți de asemănarea dintre cele trei. Cel mai bine îi seamănă însă actriței nepoata sa în vârstă de 21 de ani.

Nicole Kidman e un sex simbol în America, dar puțini știu că actrița are o soră care îi seamănă extraordinar și că ambele au moștenit frumusețea de la mama lor. Recent, actrița le-a arătat fanilor ei, într-o postare pe Instagram, de unde a moștenit genele perfecte, iar aceștia au fost uimiți de asemănarea dintre cele trei femei. Nicole (52), Antonia (49) și Antony (75) au, toate trei, o frumusețe aparte, pe care actrița a ținut să o arate tuturor în luna femeii.

Antonia, sora mai mică a actriței, mai puțin cunoscută ca Nicole, este prezentatoare TV și jurnalistă în Australia, în timp ce mama lor, Antony, este psiholog clinician. Evident, în calitate de soră mai mică a actriței, Antonia a fost curtată și ea de câteva reviste unde a pozat, însă nici ea și nici mama lor nu au atins vreodată notorietatea surorii mai mari, deși frumusețea mezinei este apropiată de cea a celebrei sale surori.

Fotografia postată de Nicole Kidman pe Instagram, însoțită de un mesaj impresionant, a adunat imediat mii de like-uri, fanii actriței remarcând asemănarea incredibilă dintre cele trei

„Putem găsi o mulțime de motive să sărbătorim femeile atât de speciale din viața noastră. De Ziua Femeii mă gândesc la draga mea mamă și la sora mea”, a scris Nicole Kidman în dreptul fotografiei.

Nepoata lui Nicole Kidman arată ca actrița în tinerețe!

Că genele frumuseții s-au răspândit în întreaga familie o dovedește și faptul că Lucia Hawley, fiica în vârstă de 21 de ani a Antoniei, care mai are trei băieți, seamănă leit cu mătușa ei în tinerețe. Am putea spune că asemănarea este de-a dreptul tulburătoare, Lucia arătând, în unele fotografii, la fel ca mătușa ei la aceeași vârstă. Din păcate însă, nici ea nu dorește să calce pe urmele celebrei sale mătuși, tânăra având de gând să urmeze jurnalismul, la fel ca mama ei.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton