Horoscop sexual. Care sunt cele mai pasionale zodii și ce bărbați au nota 10 în pat

 Dumba Gabriela
.

Horoscopul sexual a stârnit dintotdeauna curiozități și chiar dacă nu toată lumea își ghidează viața după el, vă poate măcar amuza. Astfel, despre semnele de foc, respectiv Berbec, Săgetător şi Leu se spune că sunt spirite aventuroase, spontane, dar şi imprevizibile, pe care nu le poți ține în frâu și nici determina să fie fidele, oricât ai încerca. Sigur că afirmația nu li se aplică tuturor zodiilor în proporție de 100%, însă există trăsături comune de caracter pe care le au mai toți reprezentanții unui semn zodiacal.

Spuneam despre Berbec, Săgetător și Leu că sunt precum puful de păpădie. Mereu în vânt, adică. Sau după cum bate vântul. Se îndrăgostesc des și se plictisesc ușor. Simt nevoia să experimenteze, să cunoască noul și să iasă din rutină, mai cu seamă cea sexuală. Nu sunt maeștri ai atingerilor și nu vă așteptați la nopți romantice până în zori. Nu sunt tocmai acest gen. Nu refuză o partidă erotică, dacă se ivește ocazia, dar se implică foarte rar și foarte puțin, emoțional vorbind, în ceea ce trăiesc. Sunt destul de detașați sexual de partener, uneori scurtează momentul că începe meciu. Sau serialul preferat, după caz. Acest gen sunt.

Cu nativii din nativii de aer precum Gemeni, Balanţă şi Vărsător pot avea o chimie sexuală intensă și între aceste șase semne zodiacale poate fi mai mult decât o noapte de amor cu o condiție: zodiile de aer să permită celor de foc să trăiască după bunul plac, fără constrângeri și control. Dacă vă știți gelos sau posesiv nu aveți ce căuta lângă o zodie de foc, să țineți bine minte asta!

Despre bărbații Gemeni se spune că sunt foarte pasionali, prea pasionali chiar. Atât de pasionali că foarte rar se mulțumesc cu ceea ce au acasă și caută în permanență o distracție paralelă. Te vei simți bine cu ei, o noapte sau două, însă nu te mira atunci când dispare ca măgarul în ceață!

Semnele de apă (Scorpion, Rac, Peşti) sunt mult mai profunde şi sensibile, nu caută aventuri de-o noapte și acceptă întâlniri amoroase doar dacă s-au convins că omul respectiv le poate oferi șansa unei relații de lungă durată. Le place stabilitatea, susțin monogamia, se implică total în relații și sunt buni parteneri pentru căsătorie. Sexual sunt foarte atenți la nevoile partenerului, se străduiesc să se simtă bine și de multe ori chiar pun plăcerea acestuia mai presus de a lor. Semnele de pământ (Fecioară, Taur şi Capricorn) sunt partenerii ideali de sex ai nativilor de apă pentru că au aceleași principii de viață. Sunt stabili, emoționali, atente la detalii și foarte implicate în relație. Sexual vorbind este compatibilitate perfectă.

Și nu uitați! Despre Tauri se spune că sunt în topul celor mai buni parteneri sexuali, iar bărbații au nota 10 la acest capitol. Taurul are un libidou crescut, este energic, romantic atât cât trebuie și genul de partener care, a doua zi dimineață, îți aduce cafeaua la pat. În plus, sunt generoși și atenți la nevoile partenerei, fie ea și una de moment. Nu te va face o secundă să simți că ești de moment și doar dacă noaptea a fost un eșec total îți va uita numărul de telefon. Altfel, așteaptă-te la o relație lungă și frumoasă cu un bărbat Taur dacă ai apucat să-l prinzi în mrejele tale!

Nici Scorpionul nu stă prost la capitolul pasiune, libidou și nopți de amor! Nu este chiar pe același nivel cu Taurul, așa că primește un minus 10 pentru că nu are atât de multă imaginație și deschidere spre jocuri erotice ca acesta. Însă, chiar și așa, nu vei fi dezamagită de experiența cu un Scorpion!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton