George Burcea nu-și mai poate vedea fetițele din cauza coronavirusului! Andreea Bălan s-a izolat în casă

 Oana Pantazi
.

Pentru George Burcea, această perioadă este extrem de grea, atât din cauza divorțului de soția sa, cât și ca urmare a faptului că actorul nu-și mai poate vedea fetițele, din cauza epidemiei de coronavirus.

În aceste momente grele pentru toată lumea, George Burcea, aflat în plin proces de divorț cu Andreea Bălan, a fost nevoit să ia o decizie dureroasă – actorul a hotărât ca, pe perioada epidemiei de coronavirus, să nu-și pună în pericol cele două fetițe, așadar nu le va vizita…

Andreea s-a izolat cu fetițele și cu mama ei

În această perioadă, Ella și Clara Maria sunt izolate la domiciliu alături de mama lor, iar tatăl lor, deși locuiește extrem de aproape de ele, nu le va vizita.

'În perioada asta, cu epidemia de coronavirus în desfășurare, George a decis să nu mai meargă acasă la Andreea Bălan. Nu își va mai vedea fetițele o perioadă. Oricum ar fi fost oarecum dificil, Andreea Bălan a decis să se izoleze acasă, cu cele două fetițe și mama ei, și ar fi fost greu de convins să mai lase pe cineva în casă.

Andreea este extrem de precaută, se teme pentru fetițele și pentru mama ei, nu vrea să le expună, indiferent de cine este vorba. Din fericire, Andreea și George nu s-au certat și pe această temă, el a anunțat că, o perioadă, până trece epidemia, va sta departe', au declarat surse din anturajul celor doi pentru wowbiz.ro.

De altfel, Andreea se străduiește să le găsească de lucru micuțelor, deoarece este extrem de dificil să ții ocupați în casă doi copii de vârste mici.

'Gătește cu ele, se joacă toată ziua și e foarte atentă cu micuțele ca să nu se plictisească. Cu concertele amânate, cu repetițiile puse în pauză, Andreea s-a dedicat exclusiv fetițelor', a mai declarat sursa pentru publicația menționată.

Andreea Bălan și George Burcea nu vor divorța la notar

Deși, anul trecut, în martie, după ce era să-și piardă viața la naștere, Andreea Bălan declara că acest eveniment tragic a făcut-o să privească viața cu alți ochi și că pentru ea cea mai importantă a devenit familia, între ea și soțul ei s-a tăiat definitiv orice punte, cei doi urmând să se despartă și pe cale oficială…

Divorțul nu se va petrece la notar, chiar dacă asta ar fi simplificat procedura, din motive lesne de înțeles – cele două fetițe ale cuplului.

„Pentru că fiind doi copii la mijloc… la notar se putea dacă nu erau copii. (…) Dar tribunalele acum sunt în pauză’, a explicat artista pentru Agenția Vip.

Andreea-Balan-familie-1Andreea-Balan-familie-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton