Cea mai puternică femeie din lume, suspectă de coronavirus! Angela Merkel întră în carantină după ce a luat contact cu un medic infectat

 Oana Popoiag
.

Virusul nu cruță pe nimeni. Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a intrat în izolare după ce a interacționat cu un medic depistat pozitiv la testul pentru coronavirus. Anunțul guvernului german vine la câteva zile după ce Merkel a fost zărită făcând cumpărături la supermarketul din zona unde locuiește.

Considerată cea mai puternică femeie din Germania și din lume, Angela Merkel se luptă în această perioadă să ia cele bune decizii pentru țara sa, uan dintre cele mai afectat de pandemie, după Italia și Spania. Cancelarul Germaniei se mai luptă, însă, cu un lucru.

Angela Merkel, suspectă de coronavirus. A intrat în carantină

După ce a intrat în contact cu un medic depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, Angela Mekel a intrat în izolare, a anunțat guvernul Germaniei. După cum prevede regula, aceasta va sta în carantină în casă timp de două săptămâni.

Angela Merkel a interacționat cu medicul repectiv în cursul zilei de vineri, ulterior medicul fiind depistat pozitiv la textul pentru coronavirus. În aceeași zi, pentru a da un exemplu populației, cancelarul Germaniei a ieșit la cumpărături la supermarket. Aceasta nu și-a umplut coșul cu produse, ci s-a rezumat la strictul necesar, precum hârtie igienică, fructe, săpun și…patru sticle de vin.

Angela Merkel suspectă de coronavirusAngela Merkel suspectă de coronavirus

Foto: Hepta

Citește și: George Burcea nu-și mai poate vedea fetițele din cauza coronavirusului! Andreea Bălan s-a izolat în casă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton