Nicole Kidman jură că nu a făcut operații estetice, dar nu mai seamănă deloc cu ea! La 52 de ani, e total schimbată!

 Oana Pantazi
.

La 52 de ani, Nicole Kidman încă poate juca oricând cu succes un rol principal, însă actrița cu siguranță suferă de „sindromul vârstei a doua la Hollywood”, deoarece pe zi ce trece e tot mai schimbată. Și nu din cauza trecerii anilor!

În vârstă de 52 de ani, câștigătoarea Premiului Oscar Nicole Kidman pare că nu vrea să piardă lupta cu trecerea anilor, însă cei mai mulți o acuză pe actriță că a apelat la bisturiul esteticianului, deoarece trăsăturile sale nu mai sunt de mult aceleași… E adevărat, spre deosebire de alte staruri de la Hollywood – cum ar fi, de exemplu, Mickey Rourke -, care au căzut în ridicol în încercarea de a părea mai tinere.

În timp ce unul dintre fanii vedetei concluziona cu amărăciune că pare că „Nicole și-a înlocuit pielea cu plastic”, actrița a negat întotdeauna că a apelat la chirurgia estetică.

Specialiștii consideră că Nicole Kidman a apelat la operații estetice

„Sunt complet naturală”, spunea Nicole într-un interviu pentru Marie Claire. „Nu mi-am făcut nimic la față sau în alte părți. Mă dau cu cremă cu protecție solară. Nu fumez. Am grijă de mine. Și sunt foarte mândră să spun asta.”

Pentru că era de-a dreptul necredibilă, ulterior Nicole Kidman a admis că a făcut niște injecții cu botox, însă a susținut că intervenția a fost un eșec… „Am încercat botox, din păcate, dar am scăpat de el și în sfârșit îmi pot mișca fața din nou”, a admis ea.

Specialiștii esteticieni susțin că Nicole încă are botox injectat, că a apelat la face lifting și la fillere, care au diminuat ridurile adânci din zona nasului, a gurii și dintre sprâncene. Pe scurt, la un moment dat, oricât de mult te-ar ajuta moștenirea genetică și viața cumpătată, nu poți păcăli prea mult trecerea anilor…

Iată cum s-a schimbat Nicole Kidman de-a lungul anilor!

Foto: Hepta

Nicole Kidman - 2007Nicole Kidman - 2007
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton