Kate Middleton a împrumutat o pereche de cercei de la Regina Elisabeta a II-a. A făcut senzație cu ei la o recepție

 Oana Pantazi
.

Prezentă la Buckingham, la recepția dată de Regina Elisabeta a II-a în onoarea participanților la Summitul aniversar NATO, Kate Middleton a făcut senzație cu o pereche spectaculoasă de cercei, pe care i-a împrumutat de la suverană.

Nu este un secret pentru nimeni că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, obișnuiește să poarte de mai multe ori outfiturile, chiar dacă este permanent în atenția publicului, dar iată că soția Prințului William nu se dă în lături nici să împrumute accesorii… Și nu de oriunde, ci chiar de la Regina Angliei, Elisabeta a II-a.

Kate Middleton (37) a făcut senzație la recepția dată în onoarea participanților la Summitul NATO. Ducesa de Cambridge a îmbrăcat un superb outfit Elilia Wickstead de culoare verde smarald, ce i-a pus foate bine în evidență chipul, dar și silueta, la care a accesorizat o pereche de cercei du diamante în formă de lacrimi din colecția personală a reginei.

Kate Middleton a purtat bijuteriile reginei de mai multe ori

Regina Elisabeta a II-a (93) a fost văzută purtând pentru prima oară splendizii cercei la deschiderea sesiunii parlamentare, în anul 2012, dar după aceea bijuteriile au fost văzute împodobind urechile Ducesei de Cambridge în mai multe ocazii, printre care și la gala ținută la Palatul Kensington, în noiembrie 2017.

De altfel, Regina obișnuiește, în anumite situații, să împrumute bijuterii idn colecția ei personală membrelor familiei regale, pentru ocazii formale sau vizite de stat, iar Kate Middleotn a avut șansa de a purta unii dintre cerceii preferați ai suveranei.

Foto: Profimedia, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton