Dieta lui Mircea Radu! Regula de aur de care ține cont prezentatorul TV în lupta cu kilogramele, la 51 de ani

 Oana Popoiag
.
Mircea RaduMircea Radu

Mircea Radu este un gurmand, așa cum a recunoscut de mai multe ori, deci nu se poate abține de la delicii culinare, indiferent de calorii. Totuși, vedeta care revine la TVR cu o nouă emisiune are o dietă de la care nu se abate, pentru a păstra controlul asupra numărului de kilograme. Iată regula de aur a prezentatorului.

Mircea Radu a recunoscut în repetate rânduri că este un gurmand, mâncarea italiană fiind marea sa slăbiciune, de la paste până la pizza. Adică foarte multe calorii! De altfel, ca dovadă că prezentatorul este extrem de pasionat de gastronomie, acesta a și inițiat  acum câțiva ani 'Povești cu gust', un proiect inedit de redescoperire a reţetelor autentice, o aventură în diverse zone ale României.

Regula de aur a lui Mircea Radu pentru a nu se îngrășa

În ciuda pasiunii pentru gătit, Mircea Radu se preocupă, totuși, de kilogramele în plus. Vedeta a dezvpluit pentru Slab sau Gras cum reușește să păstreze cotrolul asupra greutății și care e regula sa de aur pentru a se menține în formă.

'Stil de viață sănătos, în opinia mea, este să nu faci excese. De niciun fel. Nici să mănânci, nici să bei fără măsură. De pildă, eu mănânc absolut orice, iar când îmi place ceva, mănânc mult. Dar foarte rar după ora 17.30 seara. Nu mi-am impus asta, ci așa m-am obișnuit de mulți ani. Nu fac altfel de mișcare decât plimbarea dis-de-dimineață cu câinele prin parc', a declarat Mircea Radu, care a revenit în televiziune, la TVR, cu un nou format.

De asemenea, așa cum a mărturisit pentru Libertatea la un moment dat, prezentatorul cu peste 25 de ani de experiență în televiziune face mult jogging.

Mircea Radu revine la TVR cu o nouă emisiune

Mircea Radu revine la TVR , în prag de sărbători de iarnă. Este vorba despre o emisiune,  format recent achiziționat „Down the road. Aventura’, care va fi difuzat la TVR 1, din luna decembrie.

Mircea Radu îi va însoţi timp de opt zile,  pe cei opt tineri cu Sindromul Down, care sunt personaje principale în noul reality.

Cred că „Down the road. Aventura’ va fi un „hit’. Dincolo de asta, va fi un program iubit de telespectatori, pentru că putem fi martori la aventura vieţii unor tineri. Plecăm într-o excursie, în care nu contează destinaţia, ci doar călătoria. În decursul celor opt zile în care vom fi împreună, ne vom distra, vom râde, vom plânge şi ne vom emoţiona.

Vom trece prin toate stările de la bucurie la tristeţe, de la reţinere la voinţă şi curaj. La început, mi-am zis că voi fi alături de tineri în călătoria vieţii lor.

Apoi, mi-am dat seama că ei m-au luat pe mine în călătoria vieţii mele, într-o călătorie interioară a celui care sunt şi a celui care cu siguranţă am devenit după întâlnirea cu prietenii mei speciali‘, a explicat Mircea Radu, potrivit paginademedia.ro.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton