Nicole Cherry, răspuns tranșant pentru cei care au criticat-o: "M-au enervat foarte tare mesajele"

 Dumitrache Laura
.

Nicole Cherry a devenit mămică în urmă cu două săptămâni. Artista va petrecere pentru prima oară sărbătorile de iarnă alături de fiica sa. Cântăreața îi ține la curent pe internuți cu tot ce se întâmplă nou în viața ei, mai ales cu micuța Anastasia. Recent, Nicole a fost criticată dur de unii internauți, iar vedeta a răbufnit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry, în vârstă de 22 de ani, a devenit mămică în urmă cu câteva săptămâni. Artista a adus-o pe lume pe micuța Anastasia, iar tânăra are parte de cele mai frumoase momente din viața sa. Cântăreața a avut și primele probleme cu micuța, pentru că suferă de colici, motiv pentru care Nicole nu prea a putut să doarmă.

nicole-cherry-si-anastasianicole-cherry-si-anastasia

Artista a povestit într-o emisiune tv cum a fost prima săptămână alături de fiica ei. Vedeta a povestit și momentul în care a fost criticată de unii internauți pentru faptul că o hrănește pe Anastasia cu biberonul. Nicole nu a mai rezistat și le-a răspuns urmăritorilor din mediul online.

Citește și: Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și iubitul ei și cum a decurs prima lor întâlnire:„A fost dragoste la prima vedere' / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Nicole Cherry în ultima perioadă a sarcinii:„A început să mă doară…'

Citește și: Fiica lui Gabi Luncă, despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu:„Sperăm ca Dumnezeu să facă o minune'

Citește și: Raluka și Pavel Bartoș prezintă PROTEVELIONUL la PRO TV.Ce vedete sunt invitate

Nicole Cherry: „M-am enervat!”

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin, traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Au devenit părinți în urmă cu două săptămâni, iar vedeta este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe internauți cu tot ce se întâmplă nou în viața sa. La doar câteva zile de naștere, vedeta i-a înfuriat pe urmăritorii săi și a răbufnit. Nicole a postat o imagine în care o hrănește pe Anastasia cu biberonul. Cântăreața a explicat în emisiunea Vorbește lumea că o alăptează la sân pe fiica sa, dar o și hrănește cu biberonul.

„Nu o alăptez exclusiv la sân, îi dau și formulă', a afirmat ea. „Am pus o poză în care era alăptată cu biberonul și oamenii m-au certat. Așa m-au enervat foarte tare mesajele și am avut un moment din ăla în care voiam să le spun să mă lase în pace că știu ce fac. M-am enervat, m-a deranjat puțin. Aveam impresia că sunt certată că nu am grijă de copil. Fiecare alege să își crească copilul într-un fel și trebuie să respecți chestia asta. Sunt niște chestii atât de delicate, încât mi se pare că ar trebui să fim mai rezervate ca femei și să ne înțelegem noi între noi', a spus Nicole, potrivit Unica.


Nicole Cherry, despre naștere

Nicole Cherry și-a îndeplinit cel mai mare vis, acela de a deveni mămică tânără. Vedeta se bucură de fiecare moment petrecut alături de fiica sa. Despre experiența nașterii, Nicole a avut numai lucruri bune de spus. Tânăra a mărturisit că nașterea a fost ușoară și nu a avut probleme cu recuperarea.

„Nu pot să zic că am avut o experiență traumatizantă, nici pe departe. Eu nu am simțit nimic. Efectiv m-am bucurat de fetiță. Nașterea în sine a fost frumoasă și perioada de după, la fel. Chiar m-am bucurat 100% de ea și nu am simțit nimic. A fost de ajuns să o privesc și am uitat de tot', a mai spus Nicole, potrivit sursei citate mai sus.


Cu cine seamănă fiica lui Nicole Cherry?

Nicole Cherry a devenit mămică de fetiță, iar acest lucru o bucură enorm de mult. În urmă cu câteva zile, vedeta a ajuns acasă împreună cu Anastasia, iar anul acesta vor petrece sărbătorile de iarnă în trei. Întrebată cu cine seamănă micuța, Nicole a spus că seamănă mult cu tatăl ei, Florin.

Mă ajută foarte mult Florin, mă așteptam să fie grijuliu cu noi pentru că știam cum e cu pisica și o divinizează. Seamănă cu el. A stat la mine în burtă 9 luni, dar seamănă cu el. E fata lui tata, așa o să fie, sunt sigură. Eu mă bucur. Știu cât își dorea Florin să aibă o fetiță și chiar e o perioadă extrem de frumoasă de care ne bucurăm din plin', a mai spus artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton