Simona Hapciuc se apară în scandalul cu Nasrin Ameri: „Era foarte răutăcioasă! A încercat să-mi dea cu palma, iar eu...”

 Dumitrache Laura
.

Simona Hapciuc a fost implicată într-un scandal cu prezentatoarea TV Ameri Nasrin. Blondina a fost acuzată de cea din urmă că ar fi agresat-o fizic. Recent, fosta concurentă de la Survivor România a spus care a fost, de fapt, motivul care a declanșat scandalul. Simona susține că nu a lovit-o pe fosta ei colegă de platou, mărturisind că a fost de una singură în cearta cu moderatoarea tv.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva zile, Ameri Nasrin a ajuns la spital după ce ar fi fost agresată de Simona Hapciuc. Prezentatoarea TV a stat mai multe zile departe de micile ecrane, iar recent a revenit în fața telespectatorilor. Până acum, vedeta de la Antena Stars nu a făcut nicio declarație, iar singura care a vorbit despre conflict a fost Simona Hapciuc.

nasrin-ameri-judecata-simona-hapciuc-1nasrin-ameri-judecata-simona-hapciuc-1

Simona Hapciuc a decis să clarifice situația, explicând ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Ameri Nasrin. Blondina susține că a încercat să evite un asemenea conflict, dar a ajuns în situația în care să răbufnească. Cu toate astea, fosta asistentă TV a mărturisit că nu ar fi agresat-o pe colega ei de platou.

Citește și: Nasrin Ameri a revenit la Antena Stars, după ce a fost bătută de Simona Hapciuc.De la ce a pornit scandalul

Citește și: Nasrin Ameri o dă în judecată pe Simona Hapciuc pentru că a bătut-o, în baia de la Antena Stars:„Are vânătăi pe…'

Citește și: Nicole Cherry, răspuns tranșant pentru cei care au criticat-o:„M-au enervat foarte tare mesajele'

Citește și : Concurenții de la Mireasa, sezonul 4, și-au depus actele pentru căsătorie.Cine are o șansă la marele premiu

Simona Hapciuc: „Nu a fost mai mult decât o ceartă”

Fosta asistentă TV a făcut declarații uluitoare despre scandalul în care este implicată. Invitată în emisiunea lui Teo Show, Simona Hapciuc a explicat ce s-a întâmplat între ea și Ameri Nasrin. Vedeta a povestit cum au decurs lucrurile în ziua cu pricin

'Într-adevăr, o ceartă a fost. Dar nu a fost mai mult decât o ceartă. Nu am să știu niciodată de la ce a plecat, pentru că din prima zi în care eu am început să lucrez în emisiunea respectivă, am încercat cumva să-i intru pe sub piele, pentru că o vedeam că nu mă…da, ea este acolo de la început, de opt ani. Era foarte răutăcioasă, dacă se întâmpla ceva în emisiune…să spun așa un exemplu: când a spus producătoarei 'păi așa se întâmplă când aduceți nulități în emisiune'. Era vorba despre mine, eu eram adusă nouă. Chiar și în timpul emisiunilor mă evita la modul de…vorbeam cu ea și se întorcea cu spatele. Primeam mesaje de la oameni…se vedea pe ecran„, a spus Simona Hapciuc, potrivit Wowbiz.ro.

Simona Hapciuc se apără în scadalul cu Ameri Nasrin

Blondina a declarat că nu a bătut-o pe Nasrin, ci doar s-au certat. Simona a recunoscut că i-a vorbit urât fostei sale colege, iar aceasta a vrut să-i dea o palmă, dar blondina a prins-o de mâini și a împins-o. ' Ajunsesem la terapie din cauza ei, aveam momente când mă duceam acasă și plângeam. În ziua respectivă au avut loc două atacuri. Primul atac a fost- în sfârșit, se curăță emisiunea- a venit ea foarte fericită. Al doilea atac a fost când a întrebat-o pe Olga, fata cealaltă din emisiune: Cu următoarea care vine ne împrietenim sau ne purtăm cum ne-am purtat cu asta? Și prietena ei a răspuns: noi nu ne împrietenim cu nimeni. Au început să râdă. ',  a dezvăluit Simona Hapciuc, la Teo Show

Fosta asistentă TV a fost concediată de la Antena Stars

În urma acestui conflict, Simona Hapciuc a fost concediată de la matinal. Vedeta a recunoscut că nu trebuia să o înjure pe Nasrin, dar nu a mai rezistat și a răbufnit, mai ales când prezentatoarea TV ar fi ridicat mâna la ea să o lovească. „În baie, asta a fost greșeala mea…faptul că foarte nervoasă am început să o înjur. Nu am înjurat-o pe ea, am zis pe un ton pe care nu-l pot să-l reproduc:

Mai am o lună, lasă-mă în pace, nu te mai suport, mi-ai făcut patru luni un calvar…moment în care ea a încercat să-mi dea cu palma, iar eu am prins-o de mâini și am împins-o. În momentul în care am împins-o, atunci ea a început să țipe: săriți, ajutor că mă bate. Nu a existat absolut nicio palmă pe care i-am dat-o', a mai spus Simona.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton