Concurenții de la Mireasa, sezonul 4, și-au depus actele pentru căsătorie. Cine are o șansă la marele premiu

 Dumitrache Laura
.

Concurenții din casa Mireasa se află pe ultima sută de metri cu formalitățile pentru încheierea căsătoriei. Marți a fost ziua cea mare pentru cuplurile din emisiune, deoarece au mers la starea civilă pentru a depune actele pentru căsătorie. Îndrăgostiții au trăit cele mai frumoase emoții din viața lor. Ce cuplu are șanse mari să câștige marele premiu al emisiunii?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cuplurile din cadrul emisiunii matrimoniale de la Antena 1 sunt în culmea fericirii. Concurenții și-au depus actele pentru căsătorie, iar acest lucru i-a emoționat foarte tare. Mai sunt două săptămâni până la marea finală a emisiunii Mireasa, sezonul 4, iar concurenții sunt nerăbdători să plece acasă cu premiul cel mare, dar mai ales, cu partenerii lor.

Simona GhergheSimona Gherghe

Doar patru cupluri au decis să facă pasul cel mare și să accepte să se căsătorească în casa Mireasa 2021. Telespectatorii sunt nerăbdători să afle cine vor fi câștigătorii sezonului 4 al reality show-ului. Concurenții i-au spus Simonei Gherghe că nu a fost greu să depună actele, fiind extrem de fericiți că au luat această decizie.

Citește și: Ion de la Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Raluca, în emisiunea lui Dan Capatos.Reacția prezentatorului TV

Citește și: Gabriela Cristea și Simona Gherghe, criticate dur de fanii emisiunii Mireasa.Cum au reacționat cele două

Citește și: Ana Maria Brânză și-a anunțat retragerea din sport:„S-a încheiat un capitol din viața mea'

Citește și: Ce meserie își dorește Irina, fiica lui Irinel Columbeanu:„Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să…'

Cuplurile de la Mireasa, sezonul 4, și-au depus actele pentru căsătorie

Concurenții din casa Mireasa trăitesc momente de neuitat. Marți, cuplurile din casă au mers la starea civilă și au trăit momente unice. Ela și Petrică au fost primii care au depus actele, iar bruneta a declarat că este un început frumos pentru ei.

Mai mult, Ela a mărturisit că este nerăbdătoare să treacă pe numele lui Petrică. De asemenea, Raluca si Ion au avut parte de momente de fericire, cei doi depunând actele pentru căsătorie. La fel s-a întâmplat cu Marius și Maria. Ana și Alex au depus actele, dar tânăra a decis că își va păstra numele cu toate că va lua și numele iubitului ei,

Când are loc finala emisiunii Mireasa, sezonul 4

Prezentatoarea emisiunii, Simona Gherghe, a anunțat când va avea loc Finala Mireasa, sezonul 4. Moderatoarea TV a mărturisit că în decembrie, cuplurile care doresc să se cunune o vor putea face în ultima Gala Mireasa 2021. Finala reality show-ului matrimonial este mai aproape decât se așteptau telespectatorii. Simona Gherghe a anunțat că în cea de-a doua săptămână din decembrie va avea loc ultima Gala a emisiunii.

Sezonul 4 se va sfârși pe 19 decembrie 2021, Gala Mireasa va avea loc într-o zi de duminică, atunci când cuplurile care doresc să se căsătorească vor spune 'DA' în fața ofițerului de stare civilă. Publicul poate vota concurenții favoriți prin aceeași metodă de vot, folosind platforma mireasa.a1.ro sau prin SMS la 1272 și aplicația Antena 1.

Când începe Mireasa, sezonul 5?

Mireasa, sezonul 4 se apropie de final, iar fanii sunt nerăbdători să afle când va avea loc premiera sezonului 5. Simona Gherghe a anunțat că acesta va începe anul viitor, în luna ianuarie, dar momentan nu s-a stabilit ziua. Cuplul câștigător de la Mireasa va pleca acasă cu suma de 40.000 de euro.

Pentru a intra în posesia premiului, acel cuplu trebuie să se căsătorească live, în cadrul emisiunii. Cuplul câștigător va intra în posesia premiului, în maxim 90 de zile de la data difuzării finalei Mireasa, iar înmânarea se va face în baza certificatului de căsătorie.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton