”Florin a fost primul bărbat din viața mea”. Nicole Cherry, dezvăluiri neașteptate despre latura ei amoroasă / Tatăl ei le-a făcut cunoștință când ea avea 16 ani

 Calin Maria Bianca
.

Nicole Cherry, dezvăluiri neașteptate despre latura ei amoroasă. Știm cu toții faptul că frumoasa artistă se bucură de o căsnicie așa cum a visat dintotdeauna alături de Florin Popa. Ei bine însă, până la a ajunge să formeze cu cuplu cu actualul ei soț, îndrăgita cântăreață a suferit și plâns pe urma a câteva despărțiri. Totuși, atunci când l-a întâlnit pe Florin Popa a fost dragoste la prima vedere, azi fiind o familie demnă de invidiat. Iată cum le-a făcut tatăl ei cunoștință, dar și cum au ajuns să aibă o relație!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry este cu adevărat o femeie împlinită. La 24 de ani, artista se bucură de un succes colosal pe plan profesional, dar și de un mariaj reușit. Alături de Florin Popa și-a întemeiat propria familie, iar din rodul iubirii lor a rezultat și micuța Anastasia, care are 1 an și 2 luni. Ei bine însă, deși sunt mereu împreună și se laudă cu iubirea dintre ei, puțini știu cum au ajuns cei doi să formeze o relație.

nicole-cherry-si-florinnicole-cherry-si-florin

Spre surprinderea tuturor, Nicole Cherry a dezvăluit că de-a lungul adolescenței sale a avut mai multe relații cu diferiți băieți. A suferit după câțiva, pe motiv că nu știa de ce aceștia renunță la ea și nu vor ceva serios. Totuși, artista a fost foarte atentă și nu s-a lăsat 'fraierită'. Și-a așteptat sufletul pereche, pe care l-a și întâlnit, însă total întâmplător.

Citește și: Nicole Cherry a făcut accident cu mașina, singură: 'Nu am văzut senzori, nu am văzut nimic'

Citește și: De ce nu mai vrea Nicole Cherry copii: „Lucrurile ar deveni mult mai complicate”

Citește și: Damian Drăghici a slăbit 70 de kilograme. Ce dietă ține și la ce alimente a renunțat: 'Puteam să trăiesc doar din zahăr'

Citește și: Nicolae Botgros plânge și acum pierderea soției sale, Lidia Bejenaru. Dezvăluiri din timpul căsniciei: „Ea nu mă lăsa nici să tai pâinea'

Nicole Cherry: Florin a fost primul bărbat din viața mea

Nicole Cherry nu s-a ascuns de familia ei când a venit vorba despre băieți. Le povestea părinților ei, în special tatălui său, de fiecare relație pe care o avea, aceștia știind când plânge după cineva. Ei bine, cu toate astea, știa că își dorește o relație serioasă, de lungă durată, și nu una pasageră. A sperat la acest lucru încă din anii adolescenței, până în momentul în care a ajuns să formeze o relație cu Florin Popa, fiind primul bărbat din viața ei.

'Eu am fost un copil… N-am avut probleme cu băieții. Mai plângeam după vreo despărțire. Nu înțelegeam de ce se despart atât de repede de mine. Eu nu mă implicam cu totul în relație. Acesta era și motivul pentru care mă despărțeam. (…) Nu aveam încredere în băieți. Mă atașa și mă dădeam puțin în spate. Voiam să îmi dau seama dacă băiatul ăla vrea o relație seriosă cu mine. Eu am vrut să am un bărbat toată viața. Și fix așa s-a și întâmplat. Florin e și primul bărbat din viața mea. S-a întâmplat așa cum mi-am dorit. Este primul iubit și tot. (…) Oamenii îmi puneau des întrebarea asta.', a spus Nicole Cherry în podcastul lui Mihai Morar.

Cum a reacționat tatăl ei când a aflat de primul ei iubit

Deși a mai avut relații înainte de Florin Popa, niciuna dintre ele nu s-a finalizat cu relații intime, primul din viața ei fiind chiar soțul ei. Artista se mândrește cu acest lucru, mai ales că visa la acest lucru încă din copilărie, dorindu-și să urmeze povestea de iubire a părinților ei. Cu toate astea, nu ezita să iasă cu băieți înainte de a-l cunoaște pe tatăl fiicei sale. Ba mai mult decât atât, a fost și la munte cu unul dintre ei, moment în care părinții ei au avut o reacție neașteptată.

'M-a lăsat să plec cu el la munte. Nu a avut nici măcar o reacție. I-a zis lu mama că nu știe de ce mă duc la munte că el nu-l place pe acest băiat. Mama era speriată, dar când m-am întors i-am zis că sunt la fel ca atunci când am plecat de acasă. (…).', a mai spus artista.

Nicole Cherry, relație extrem de frumoasă și apropiată cu tatăl ei

Nicole Cherry este o artistă cunoscută de public larg, însă cu toate astea, sunt puțini cei care știau aceste lucrurie despre ea. De asemenea, nu mulți au aflat până acum faptul că tatăl artistei i-a făcut cunoștință pentru prima dată cu Florin Popa. De aici, au fost mai multe la mijloc, până când au ajuns să formeze o relație. Îi este recunoscătoare tatăl lui ei pentru tot și nu ezită să spună în fața tuturor că are o relație foarte specială cu el. Mai mult, a explicat că își dorește ca și ea cu fiica ei să se înțeleagă la fel de bine.

'I-a zis asociatului meu că el o să fie cu mine. I-am zis că e vrăjeală. Am zis că îmi vinde mie replici. Nu știu cum s-a făcut, așa din nimic, l-am întrebat dacă chiar i-a zis asta Florin. El a afirmat. (…) Eu chiar îi spuneam tot lui tata. Mă sfătuiam cu el. Îl întrebam cum arată, cum este. Îmi dădea sfaturi și păreri. Știam că nu mă minte și că nu vrea să fiu fraieră în fața nimănui. Real, chiar dacă nu aveam experiență, știam multe. Tata era extrem de deschis față de mine. (…) Asta o să fac și eu cu Anastasia. Este motivul principal pentru care avem o relație atât de deschisă.', a explicat Nicole Cherry.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton