Nico este și ea suspectă de COVID-19! Deciziile pe care le-a artista după ce s-a autoizolat la domiciliu îi îngrijorează pe fani

 Dumba Gabriela
.

Nico s-a autoizolat la domiciliu, pentru 14 zile, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19. Totodată, artista a luat o serie de decizii legate de viața profesională, care i-au îngrijorat pe fani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nico a fost obligată să se autoizoleze la domiciliu după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19 într-o emisiune TV, anunță Antena3.

De asemenea, artista fost deja nevoită să-și suspende toate spectacolele și aparițiile publice din perioada următoare.

Un spectacol al Teatrului „Toma Caragiu' din Ploieşti, de sâmbătă, a fost suspendat din această cauză. Echipa Teatrului „Toma Caragiu', acolo unde Nico este o prezenţă constantă în spectacole, testul pentru COVID-19 făcut de cântăreața a fost negativ.

Stimaţi spectatori, din cauza unor probleme independente de voinţa noastră, reprezentaţia de astăzi a spectacolului concert ‘Suflet pereche a fost suspendată.

Deoarece în cadrul unei emisiuni TV solista Nico a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistată cu Coronavirus, procedurile în vigoare îi cer artistei să rămână izolată la domiciliu timp de două săptămâni. Menţionăm că testul pentru Coronavirus efectuat de artistă a ieşit negativ', se arată într-o informare postată pe pagina de Facebook a teatrului.

Conform sursei citate, contravaloarea biletelor va fi restituită.

niconico

Emisiunea „Te cunosc de undeva”, suspendată

După ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Alina Pușcaș și Adriana Trandafir au fost depistați pozitiv cu COVID-19, încă un concurent de la „Te cunosc de undeva” a fost depistat, recent, cu COVID-19. Este vorba despre Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu.

La rândul lor, Tavi Clonda, Jojo, Andreea Bălan, Cosmin Seleși, Monica Anghel și Ami au precizat că și-au făcut testul COVID-19, rezultatul fiind negativ.

Astfel, Antena 1 a transmis că filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva” au fost suspendate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton