Infectată cu noul coronavirus, Alina Pușcaș a avut parte de o surpriză colosală pe patul de spital, de la soțul ei: "Doar atât am acceptat să primesc de la medicii de aici"

 Cica Cristina
.

Alina Pușcaș, testată pozitiv cu noul coronavirus, a postat mai multe story-uri, pentru a prezenta dovezile clare că are COVID-19, dar și pentru a le împărtăși fanilor surprizele de care a avut parte în ultimele zile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Alina Pușcaș, Toto Dumitrescu și Adriana Trandafir de la Te cunosc de undeva au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Artiștii se află internați la spitalul Matei Balș din Capitală, cu excepția Alinei Pușcas, care se află la Spitalul Militar Mobil din incinta Ana Aslan.

Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva a postat în mai multe story-uri rezultatele analizelor primite, pentru a lămuri zvonurile care circulă potrivit cărora vedetele ar fi fost plătite pentru a susține că au coronavirus.

Citește și: Liviu Vârciu a primit rezultatul testului pentru coronavirus. Primele declarații ale concurentului de la Te cunosc de undeva:'Aveți grijă că nu e de glumit'

„Mi se pare foarte tare că voi primi în curând două felii de pizza, pentru că doar atât am acceptat să primesc, de la medicii de aici. Se pare că o dată pe săptămână, cel mai important om de aici, cel care conduce această unitate, le face o bucurie și comandă pizza pentru toată lumea. Mi se pare incredibil și foarte frumos ca gest și tocmai de aceea m-am mobilizat și eu și voi face același lucru. Chiar de aici, din interior, voi da și eu niște telefoane și voi face cumva să îi bucur și eu pe ei. Sunt oameni care merită toată atenția mea și a noastră, celor care suntem internați aici, pentru că ei stau o săptămână complet aici, o săptâmână nu se întâlnesc cu familia deloc”, a transmis Alina Pușcaș pe rețelele de socializare.

Citește și:Marcel Pavel, infectat cu noul coronavirus, mesaj dureros de pe patul de spital:„Acum mă simt ceva mai rău. Este o boală cumplită, trec prin momente de cumpănă ale vieții mele'

Alina Pușcaș: „M-am testat din solidaritate”

Prezentatoarea a ținut să lămurească și motivul pentru care a decis să se testeze, cu toate că nu prezenta niciun simptom:

„După ce am văzut că majoritatea colegilor mei s-au testat și unii dintre ei a ieșit pozitiv, am decis să merg să îl fac și eu, chiar dacă nimeni de la DSP nu mi-a recomandat să fac asta. M-am dus și m-am testat din solidaritate pntru toți ceilalți colegi ai mei. Și iată, a ieșit pozitiv”, a transmis Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș susține totuși că deja rezultatul unui test de coronavirus a ieșit negativ, însă momentan se poate bucura numai de jumătate, până nu iese și cel de-al doilea la fel.

Citește și: Adriana Trandafir este infectată cu noul coronavirus. Concurenta de la Te cunosc de undeva este internată la Matei Balș:'În atenţia celor care nu cred că acest virus există…'

În egală măsură, o altă surpriză de care a avut parte Alina Pușcaș a venit din partea soțului, care i-a trimis un buchet superb de flori, iar prietenii – mâncare sănătoasă. Vedeta este răsfățată și optimistă că va trece repede și cu bine peste acest episod din viața ei.

Alina Pușcaș este asimptomatică

Alina Pușcaș a făcut testul joi, însă a menționat că nu a avut niciun fel de simptom: nu a tușit, nu a avut febră, dureri de cap sau musculare.

„Am făcut testul ieri și am fost confirmată: sunt pozitivă. Sunt pozitivă cu acest nemilos COVID-19 care, se pare, a fost cu mine foarte simpatic, pentru că nu mi-a oferit nici măcar un simptom. Nu am tușit o dată, nu am avut febră, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare. M-am simțit perfect…’, a spus Alina Pușcaș pentru Elle.

Citește și: Toto Dumitrescu de la Te cunosc de undeva a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.Fiul lui Ilie Dumitrescu se află internat la Spitalul Matei Balş

Alina-Puscas-1-1-1Alina-Puscas-1-1-1

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton