(P) Beauty news AVON: trenduri în machiaj și noutăți parfumate pentru vara 2020

 Dumba Gabriela
.

Pentru vara lui 2020, AVON dă tonul pentru machiajul natural și aromele florale, care îmbracă pielea într-o boare discretă de trandafir, crin sau violete. Însă, înainte de toate, se poartă pielea răsfățată cu produse prietenoase cu pielea, vegane și protejată de agresiunile din mediu și de radiațiile solare. Iar dacă vreți să faceți suprize celor dragi, AVON a lansat serviciul de livrare directă pentru prieteni. Haideți să cunoaștem împreună noutățile în materie de skincare, parfumerie și make-up pe care AVON ni le propune pentru aceasă vară!

Gama de make-up Distillery este dedicată femeilor care nu fac compromisuri pe altarul frumuseții. AVON a înțeles că frumusețea trebuie să meargă mână-n mână cu sănătatea și a gândit produse de make-up prietenoase cu pielea, vegane, fără alcool și fără parfum. Astfel, machiajul nu trebuie să devină o corvoadă pentru femeile cu piele sensibilă sau care, pur și simplu, vor să aibă în rutină cosmetice testate dermatologic și clinic, de o calitate înaltă și la prețuri prietenoase și cu buzunarul.

Fondul de ten pudră Pressed to Impress din gama AVON Distillery are o textură cremoasă, o concentrație mare de pigmenți naturali și minerali, pentru o culoare rezistentă și, totodată, conține antioxidanți și Omega 3 și 6 din uleiul de semințe de zmeură.

Ambalajul este unul extrem de elegant, poate fi purtat și în cele mai pretențioase poșete, iar aplicarea fondului de ten extrem de ușoară datorită formei de pudră pe care o are.

Fondul de ten pudră vine în șase nuanțe, ceea ce îl face accesibil tuturor nuanțelor de piele.

Machiajul este completat de colecția de farduri pentru pleoape Distillery Shadow Shots, care au o textură cu o concentrație mare de pigmenți, pentru o culoare intensă și rezistentă. Fardurile conțin minerale naturale, emolienți vegani, amidon de porumb organic și nu conțin, de asemenea, parfum, alcool, sunt testate clinic și dermatologic.

În broșura AVON pentru luna mai găsiți fardurile în șapte nuanțe perfecte pentru un machiaj de vară natural sau vibrant, însă rezistent și fără riscul de a irita ochii. Iar pentru mai multe detalii sau orice nelămurire ai avea, întreabă reprezentantul AVON.

Mascara Lash’d Up Distillery este o altă noutate pe care AVON o aduce pentru vara 2020 și, de asemenea, și în cazul ei, frumusețea face casă bună cu sănătatea. Mascara nu doar conferă alungire și volum genelor, dar a și trecut testele dermatologice și clinice, nu conține parfum și alcool, o veste foarte bună pentru femeile care evită machiajul din cauza ochilor sensibili.

Parfumul rozelor, dar și al violetelor și crinilor de mai

Broșura AVON a lunii mai ne aduce trei noi parfumuri din gama AVON Collections: Lila, Roseta și Violeta.

„Pășește în LUMEA FLORILOR – o lume în care aromele își fac simțită prezența mai mult ca niciodată.', ne îndeamnă AVON și ne invită la visare.

Pe de o parte, Lila ne duce cu gândul la un paradis tropical, scăldat în magia captivantă a crinului – o aură remarcabilă oferită unui amestec clasic de acorduri fresh de rouă, pe o bază cremoasă și îndrăzneață de mosc. Dulceag, dar suav, ideal pentru serile de vară, purtat pe o piele alintată de soare, de o femeie cochetă, căreia nu îi este teamă să poarte perle la o plimbare pe plajă și care comandă un cockteil sofisticat la o masă unde toată lumea bea apă. Lila este pentru femeile sigure pe sine, care atrag priviri și care lasă în urma pașilor o boare ce sigur nu va trece neobservată.

Pe de altă parte, Roseta este al dimineților de vară, când roua încă se mai joacă pe frunze. Este simbolul lui mai, sezonul când trandafirii prind viață și uimesc prin frumusețe și perfecțiune. Împreună cu notele de vârf ale vaniliei calde, parfumul sublim al trandafirului bulgăresc completează aroma elegantă a unei pasiuni eterne.

Parfumul Roseta de la AVON este suav, elegant, proaspăt și potrivit de dulce și ne amintește „Să nu uităm nicicând să iubim trandafirii / Ei sunt pe acest pământ un simbol al iubirii!'.

Delicatul Violeta completează acest trio formidabil de arome. Îmbinată într-un echilibru perfect cu notele tropicale de patchouli, notele de bergamotă și violete transformă parfumul într-o aromă sofisticată și captivantă de care nu te vei plictisi toată vara.

Este potrivit dimineața, când ieși din casă și simți nevoia să tragi adânc aer în piept, perfect pentru o cafea de amiază, la o terasă umbrită și excelent pentru o seară romantică, la o plimbare sub clar de Lună. Nici o grijă, parfumul îți va fi de neuitat și așteaptă-te să fii întrebată ce arome porți!

Iar, din 21 mai, AVON ne face încă o supriză parfumată: Attraction One pentru el și pentru ea, un duo de excepție, două arome magnetice pentru o conexiune specială.

Tu și persoana iubită vă puteți conecta și prin intermediul acestor două esențe puternice, captivante și senzuale, care amplifică acea chimie specială dintre voi.

Parfumul Attraction One Fresh este proaspăt și energizant, cu note de smochină, lime și boabe de tonka, iar aroma de final – lemnul de cedru conferă femeii care îl poartă acel „je ne sais quoi' care ]i va lăsa pe mulți cu semne de întrebare atunci când va părăsi încăperea.

Pe de altă parte, Attraction One Intense este un parfum intens și seducător, cu arome de cardamon, lime, boabe de tonka și cafea pentru bărbatul care seduce și nu așteaptă să fie sedus, care știe ce vrea și conferă siguranță femeii pe care o ține de mână, în timp ce o soarbe din priviri.

Interesant este că fiecare dintre cele două arome este unisex și puteți face un experiment interesant să le combinați sau chiar să vi le împrumutați unul celuilalt, iar ca jocul seducției să fie unul total, ce-ar fi dacă unul dintre voi, legat la ochi, va încerca să-l repereze pe celălalt, prin casă, după parfum? Izolarea ar fi un pic mai puțin plictisitoare!

Să ne bucurăm de soare fără probleme!

Pentru că vara și-a intrat în drepturi și ne pregătim să ne continuăm viața în afara locuinței, trebuie să acordăm o atenție și mai sporită protecției solare. Specialiștii în dermatologie susțin că una dintre cele mai importante forme de respect și grijă pentru propria piele este aplicarea unui filtru SPF ori de câte ori ne expunem la soare. Iar asta nu înseamnă doar plajă sau plimbări la malul mării pentru că radiațiile sunt atât de puternice, încât ne pot agresa pielea neprotejată chiar și pe drumul până la mașină, la supermarketul din colț sau în cele 30 de minute de jogging în parc.

În acest sens, AVON a lansat trei noi produse cu protecție solară, care pot fi folosite și pentru oraș, fără să ne temen de filtrul gras sau alb pe care loțiunile obișnuite, pe care le luăm cu noi la plajă, le lasă.

În gama AVON Care Sun+ avem două noi creme hidratante, care trec testul „shine control' și care se absorb ușor în piele, fără a lăsa, cu SPF 30 și SPF 50 pentru protecția tenului, dar și o inovație. AVON lansează în luna mai o cremă matifiantă BB cu SPF 45, care oferă și protecție solară ridicată și acoperire naturală a imperfecțiunilor.

Și pentru protecția pielii corpului împotriva agresiunii soarelui avem produse noi, rezistente la apă și care conferă protecție UVA și UVB, pentru un bronz uniform și rezistent. Și copiilor le este dedicată o gamă nouă de loțiuni cu protecție solară, colorate, cu pantenol și vitamina E, așa încât să se bucure de soare, în parc sau la plajă, fără probleme: AVON Care sun cu SPF 30 pentru copii și SPF 50 pentru bebeluși.

Pentru îngrijirea de după plajă, avem loțiuni răcoritoare și hidratante, cu pantenol și Aloe Vera.

AVON a lansat serviciul de livrare directă către prietenii tăi!

Petrecem mai mult timp acasă decât oricând, însă asta nu înseamnă că am renunțat la ritualul de îngrijire a pielii sau a părului. Pentru că situația ne impune să păstrăm distanța socială, AVON lansează serviciul de livrare directă pentru prieteni.

Din comoditatea fotoliului tău, comanzi produsele pe care vrei să le încerci sau cu care vrei să-i surprinzi pe cei dragi, iar AVON are grijă să te bucuri de comenzi livrate în siguranță. Intră pe www.avon.ro pentru a afla mai multe detalii și pentru a comanda noutățile care îți vor face vara mai frumoasă!

Este foarte simplu: intri pe www.avon.ro, pui produsele preferate în coșul de cumpărături, completezi detaliile cerute și apoi, cu puțină răbdare, vei primi coletul acasă, în deplină siguranță, fără a fi nevoită să te deplasezi tu într-un anume loc.

Și nu uita: un reprezentant AVON este oricând gata să-ți ofere detaliile de care ai nevoie. Dacă nu cunoști deja unul, care să te ajute să plasezi comanda online sau să-ți ofere detalii privind produsele sau metoda de plată, pe avon.ro îți va fi recomandat un reprezentant, în funcție de zona în care locuiești.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton