Adelina Pestrițu va deveni din nou mămică? Vedeta a făcut anunțul în direct: "Da, aș putea fi însărcinată"

 Cica Cristina
.

Adelina Pestrițu nu a ascuns niciodată că și-ar dori încă un copil, motiv pentru care nu este exclus să devină din nou mămică. Vedeta a făcut primele declarații în legătură cu o nouă sarcină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu nu a exclus nicioadată posibilitatea de a deveni mămică pentru a doua oară. Se pare că izolarea a fost benefică în acest sens, dat fiind că este posibil ca bruneta să fie însărcinată pentru a doua oară.

Zenaida ar putea avea curând un partener de jocă, un frățior sau o surioară, lucru pe care Adelina și l-a dorit încă de la început. Atât Virgil Șteblea, cât și Adelina Pestrițu își doresc să-și măreasca familia cu încă un membru.

Citește și: Nico este și ea suspectă de COVID-19!Deciziile pe care le-a artista după ce s-a autoizolat la domiciliu îi îngrijorează pe fani

Vedeta a făcut anunțul chiar în direct: Ne-am dorit să fim patru, după izolare. Încă nu am făcut testul, dar da, aș putea fi însărcinată. Dorința asta de a ne mări familia ne-a determinat să muncim mult la ea. Soacra mereu ne zice să facem un frățior sau o surioară, pentru că Zenaida trebuie să aibă cu cine să se joace, trebuie să aibă pe cineva', a spus Adelina Pestrițu la Digi24.

Citește și: Infectată cu noul coronavirus, Alina Pușcaș a avut parte de o surpriză colosală pe patul de spital, de la soțul ei:„Doar atât am acceptat să primesc de la medicii de aici'

Adelina Pestrițu a slăbit 14 kilograme după prima sarcină

Adelina Pestrițu a revenit rapid în formă după prima sarcina. Vedeta a pierdut 14 kilograme în numai trei luni și le-a împărtășit tuturor secretul:

'Somodieta este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie, după o perioadă de 9 luni în care am acumulat 14 kilograme. Sunt o fire ambițioasă și îmi doresc să se întâmple totul bătând din palme. Mă tot gândeam ce dietă să țin. Am tot căutat pe internet, dar nimic nu m-a satisfăcut. Și am zis așa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, până slăbesc.

Citește și:Liviu Vârciu a primit rezultatul testului pentru coronavirus. Primele declarații ale concurentului de la Te cunosc de undeva:'Aveți grijă că nu e de glumit'

De ce zilnic? Pentru că știu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai același meniu. Nu-și mai face rezerve pe coapsele noastre. Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon', a precizat vedeta.

Adelina-Pestritu-1Adelina-Pestritu-1

Sursa foto: Facebook

Citește și: Marcel Pavel, infectat cu noul coronavirus, mesaj dureros de pe patul de spital:„Acum mă simt ceva mai rău. Este o boală cumplită, trec prin momente de cumpănă ale vieții mele'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton