Cine este moștenitoarea imperiului lui George Copos. Câte milioane de euro a primit nepoata lui, până acum

 Borcilă Andreea
.

Nepoata de numai un an a lui George Copos îi va moșteni întreaga avere. Fostul patron din Liga 1 este tare mândru de familia lui. Are o fată din căsnicia cu fosta lui soție, Cristiana, care, la rândul său, i-a dăruit celebrului afacerist o nepoțică de nici un an. Până acum, micuța Siena a primit deja, pe numele ei, o avere de peste 100 de milioane de euro. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristiana și George Copos au format una dintre cele mai solide și longevive familii de la noi. Cei doi s-au cunoscut în anul 1981, pe vremea când erau studenți. La câteva luni, ambii au hotărât că vor să-și unească destinele și au rămas împreună, la bine și la greu, timp de 37 de ani. 

0.RAPID BUCURESTI-GLORIA BUZAU 0-0,LIGA 1 (23.09.2007)0.RAPID BUCURESTI-GLORIA BUZAU 0-0,LIGA 1 (23.09.2007)

Cristiana și George Copos au ales să divorțeze și să meargă pe drumuri separate. În 2018, după despărțirea lor, afaceristul și-a oficializat relația cu fosta amantă, care îi fusese alături, înainte, mai mult de un deceniu. Elena Stoica i-a dăruit afaceristului, la rândul său, un copil, mai exact o fată pe nume Maria Daria. 

Citește și: George Copos a fost testat pozitiv cu COVID-19.Cum se simte omul de afaceri

Citește și: Cum arăta Andreea Esca în rochie de mireasă, acum 22 de ani.Poze de colecție de la nuntă

Citește și: Gabriela Cristea, de urgență la spital, pe perfuzii:„Când orice e mai important decât tine, corpul cedează'

Citește și: Moment incendiar la un eveniment unde a cântat Armin Nicoară.Cum l-a filmat Claudia Puican

Cine este moștenitoarea imperiului lui George Copos. Câte milioane de euro a primit nepoata lui, până acum

George Copos este unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști de la noi, având peste 28 de ani experiență în mediul de afaceri. Totodată, a devenit cunoscut ca fiind fostul proprietar al clubului FC Rapid București. În plan personal, George Copos se bucură de statutul de tată, dar mai ales de cel de bunic. Alexandra, fiica foștilor soți Copos, a devenit mămică în urmă cu puțin peste un an.

Cristiana, fosta soție, face naveta București-Londra pentru a avea grijă de micuța Siena. Nepoata lui George Copos a primit deja, pe numele ei, o avere în valoare de 120 de milioane de euro, scrie Playtech.ro. Alexandra s-a căsătorit în anul 2013 cu un columbian pe nume Diego și s-au mutat împreună în Londra. Siena este prima nepoată a celebrului afacerist, iar toată averea fostului patron din Liga 1 va ajunge la ea pe viitor, mai precizează sursa citată. 

Fata foștilor soți Copos, marcată de despărțirea părinților

Divorțul soților Copos a marcat-o pe Alexandra, singura lor fată, care a preferat să se mute în străinătate cu soțul. Decizia a venit după ce tatăl ei s-a căsătorit cu femeia care i-a fost amantă vreme de 12 ani. Astfel, omul de afaceri avea o relație cu Elena Stoica, o tânără asistent manager, care i-a făcut acestuia și o fiică, pe nume Maria. Astfel, acesta a părăsit vila în care a locuit cu soția sa și s-a mutat cu amanta într-un apartament de lux construit de Ion Țiriac. 

„Relațiile s-au răcit, George trăiește acum pentru cea de-a doua familie. Cu fiica cea mare nu mai e în relații atât de bune. Alexandra îl iubește, că doar e tatăl ei, dar nu îl mai admiră la fel de mult ca înainte. Ea a și plecat în străinătate cu soțul ei, locuiesc și muncesc acolo. După ce a fost înlăturată de la conducerea holding ului, a vrut să se rupă total pentru o perioadă. Desigur, o sfătuiește constant pe mama ei, cu care are o legătură excepțională', au dezvăluit surse apropiate familiei Copos pentru Impact.ro.

Sursă foto: arhivă, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton