Cum se înțelege Alina Pușcaș cu Pepe, după ce a devenit coprezentator la Te cunosc de undeva: „Nu este deloc ușor să schimb un partener după zece ani” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Alina Pușcaș ne-a dezvăluit cum se înțelege cu Pepe, după ce artistul a devenit co-prezentator la Te cunosc de undeva! Extrem de sinceră, vedeta de la Antena 1 ne-a recunoscut că nu i-a fost ușor să-și schimbe partenerul de muncă, pe Cosmin Seleși, după zece ani, însă are o relație minunată, de colaborare și prietenie, și cu solistul. Iată ce interviu ne-a oferit ea în revista VIVA! de iulie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La momentul interviului nostru, aștept cu nerăbdare un nou episod din Te cunosc de undeva!, cel mai longeviv show de televiziune autohton, unde tu ești co-prezentator. Îți mai amintești cum a fost prima ta zi de filmări, cu 10 ani în urmă?

Daaa… Așa trebuie să și începem răspunsul. Da, este cel mai longeviv show de televiziune și da, încă mai sunt co-prezentator (râde). Eu am tot spus în diferite interviuri că îmi doresc să ies la pensie din acest show (râde) și văd că sunt încă aici. La momentul acesta, sunt singura persoană din „Te cunosc de undeva! care nu a „sărit/„scăpat niciun sezon. Acum, dacă încerc să îmi amintesc de primul sezon, știu sigur că simțeam frică de necunoscut, panică, nu prea cunoșteam formatul, nu îmi cunoșteam colegii, nu știam dacă trebuia sau nu să glumim, cât să glumim, cât ne permitem să glumim pe seama colegilor, ce cameră să urmăresc… Eu, practic, veneam de pe platourile de filmare de la „Narcisa Sălbatică, unde tipul de filmare era evident cu totul altul, așa că am fost nevoită să prind totul din zbor că să nu dezamăgesc publicul care mă știa din serialul preferat. A fost greu, dar am simțit că publicul m-a asimilat foarte repede în rolul de co-prezentator.

alina-puscas-pepe-2-1alina-puscas-pepe-2-1

Citește și: Pepe, apariție emoționantă pe scenă alături de fiul nou-născut și fiica lui.Artistul a cântat împreună cu Rosa

Citește și: Alina Pușcaș, secretul unei căsnicii fericite:”Nu mai suntem doar noi doi, ci…”

Citește și: Ce datorie a avut Cătălin Botezatu la Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor:„Toată lumea mergea la ea'. Cum se înțeleg cei doi acum

Citește și: Milionarul american Bradford Hill și soția lui și-au botezat fiul cel mic în România.Iasmina a atras toate privirile la petrecere

Cum se înțelege Alina Pușcaș cu Pepe, după ce a devenit coprezentator la Te cunosc de undeva

În acest sezon, s-a produs o schimbare, și nu mă refer doar la faptul că se concurează în pereche, ci și la noul tău coleg de scenă, Pepe… Pentru tine cum a fost să schimbi partenerul?

Da, a fost o schimbare majoră în ceea ce privește noul partener şi clar pentru foarte mulți dintre urmăritorii emisiunii nu a fost tocmai ușor „să dea credit unei alte persoane care să îl înlocuiască pe Cosmin Seleși. Nu este deloc ușor să schimb un partener după zece ani de muncă împreună (și nu numai în proiectul „Te cunosc de undeva!, ci și în „Dansează printre stele, la „Nea Mărin sau la „Splash), dar am avut norocul să mi se alăture în emisiune o persoană pe care o cunosc de tot atâția ani, o persoană generoasă din punct de vedere profesional, un bărbat deștept, spontan, șarmant.

Ai avut emoții privind feedback-ul telespectatorilor după ce tu și Pepe ați urcat pe scenă pentru prima oară? Cum a evoluat relația dintre voi?

Bineînțeles că am avut emoții, dar după prima ediție difuzată în noua formulă m-am liniștit, pentru că am văzut, citit și auzit reacțiile publicului care îl susțineau pe Pepe și îi ofereau încrederea că este foarte bine în noua postură.

Pepe a câștigat „Te cunosc de undeva! de mai multe ori, dar te-am văzut și pe tine, fabuloasă, în rolul Madonnei, interpretând „Material Girl. Te-ai gândit ca, la un moment dat, să te alături echipei concurenților?

Haaaa… Da, mi-a plăcut joaca asta care obișnuia să se întâmple, în trecut, o dată pe sezon. Nu cred că aș putea face față 15 ediții pentru că nu sunt muzician. Dacă aș fi avut practica, disciplina, talentul și experiența unui cântăreț (chiar și unul mai la început de drum), aș fi avut curajul… Așa, no way! Mi-aș face un deserviciu. Mi-aș dori să mai fac personaje ocazional… Dar atât. Mi-e foarte bine în rolul de co-prezentator.

Alina Pușcaș, despre concurenții de la Te cunosc de undeva

Povestește-ne câte ceva despre concurenții acestui sezon! De acasă, par foarte competitivi și nici invidia nu lipsește. Cum stau lucrurile, de fapt?

Daaa… sunt geniali! Este pentru prima oară când nu s-au format „bisericuțe. (râde) Sunt toți prieteni, s-au întâlnit toți în diferite proiecte, se susțin sincer, le este drag să petreacă timp împreună, se ajută reciproc la repetiții. Da, sunt foarte competitivi, dar nu sunt invidioși! Evident că pe interviurile de după fiecare moment glumesc și ei, și uneori intră în jocul reporterului nostru Carmen, dar numai de dragul jocului.

Apropo de cântat și de dansat, show-ul te-a inspirat să-ți repui în practică o pasiune mai veche – dansul. De altfel, cu niște ani în urmă, tu ai câștigat „Dansează printre stele, alături de Bogdan Boantă. Spune-ne mai multe despre acest proiect!

Daaa… Chiar de la „Te cunosc de undeva! s-a și reactivat „nebunia dansului. Făcuserăm un început de sezon alături de baletul „Te cunosc de undeva! și mi-a plăcut foarte mult. Atunci mi-a și venit ideea să încep să mă antrenez și să învăț mai mult din tainele dansului, așa că am mers direct la Marian Chirazi (dansator în baletul emisiunii), care era pe scena „Te cunosc de undeva! (îl cunosc și pe el de vreo 10 ani, tot din emisiune) și l-am întrebat dacă este dispus să lucreze cu mine. Răspunsul a venit pe loc, și de atunci am început să exersez.

Apropo de „Dansează printre stele: practic, atunci, alături de Bogdan Boantă începusem pentru prima oară să dansez, nu aveam o pregătire în acest sens, dar aveam ritm, ureche muzicală, îmi plăcea să mă las dusă de muzică oriunde auzeam o melodie ce îmi plăcea și dorința de a învăța. Și am avut norocul să și câștig emisiunea. Lucru ce mi-a dat încredere că pot să mai încerc și acum, la opt ani distanță de la acea emisiune.

RedMoon, proiectul de acum, are mai multe ținte – să arăt că pasiunile nu au vârstă, că trebuie să faci eforturi dacă îți dorești ceva foarte mult, să îți oferi timp ție pentru orice nebunie pe care nu ai făcut-o la momentul adolescenței, să arăt publicului din social media (Instagram & Facebook) ceva creativ, ceva frumos, ceva ce poate să inspire sau măcar pentru câteva minute să te poarte într-o poveste inspirată de melodia pe care dansăm.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton