Ce a recunoscut Doinița Oancea despre Augustin Viziru, la peste 10 ani de când se cunosc: „Mi-a plăcut tot timpul…”

 Borcilă Andreea
.

Ce a recunoscut Doinița Oancea despre Augustin Viziru. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale telenovelelor românești, care au făcut furori acum mai bine de un deceniu. Ambii fac parte din categoria celor mai îndrăgiți actori de la noi și timpul le-a demonstrat că pot rămâne prieteni la fel de buni. Iată ce a declarat Doinița Oancea despre colegul ei de breaslă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De ani de zile, s-a tot vorbit că Augustin Viziru are o relaţie cu Doiniţa Oancea. Cei doi petreceau înainte foarte mult timp împreună, erau apropiaţi, se fotografiau pupându-se sau îmbrăţişaţi. Mulţi erau convinşi că trăiesc o poveste de dragoste, însă cei doi chiar sunt prieteni foarte buni. Dacă actorul se bucură de familia superbă pe care o are, fiind tată de fată, actrița și-a deschis propria școală de teatru și de actorie.

augustin-viziru-4augustin-viziru-4

Doinița și Augustin Viziru sunt printre cei mai cunoscuți actori de la noi. Cei doi s-au întâlnit acum mai bine de un deceniu pe platourile de filmare ale telenovelelor românești.

Citește și: Bianca Comănici, după ce a aflat că fostul ei iubit, Alex Bobicioiu, și Simina Loica sunt împreună: „Aș vrea să știu acum…'

Citește și: Viața lui Armin Nicoră s-a schimbat radical după ce s-a însurat cu Claudia Puican:”De acum, banii vor fi la comun”

Citește și: Gabriela Cristea, dezvăluire tulburătoare, în direct, despre căsnicia cu Marcel Toader:”Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat”

Citește și: Ce probleme de sănătate are Gina Pistol:”Durere de cap, antibiotic…”

Ce a recunoscut Doinița Oancea despre Augustin Viziru

Doinița Oancea și Augustin Viziru se cunosc de peste un deceniu, iar totul a început încă de pe platourile de filmare pentru telenovelele românești. Se întâlneau pe platourile de filmare, în pauze, şi, din vorbă-n vorbă, au devenit prieteni foarte buni. Au avut ocazia să joace împreună în State de România, iar în 2015 în Ferma vedetelor, marca PRO TV. Acum, fiecare dintre ei își vede de viața personală și profesională, dar în același timp sunt acolo unul pentru celălalt atunci când au nevoie de cele mai bune sfaturi prietenești.

Într-un interviu pentru Ego.ro, Doinița Oancea a vorbit deschis despre debutul ei în actorie și cine au fost persoanele care i-au fost alături în plan profesional și de la care a învățat ce e mai bun. Astăzi, vedeta dă mai departe tot ce a învățat elevilor ei de până în 17 ani, la propria școală de teatru și actorie, unde predă.

„Nu este niciun secret, căci am mai declarat, doamna Carmen Tănase este cea care m-a ajutat să intru la facultate, în sensul în care a stat cu mine, am repetat împreună, m-a ajutat să-mi fac repertoriul. Pentru asta ei trebuie să-i mulțumesc. De învățat am avut de la toți actorii cu care am lucrat. Îți spun sincer. Eu nu mă duceam în pauză, îmi plăcea să stau acolo când repetau doar ca să-i văd. Pur și simplu să-i văd.

Nu știu să spun exact ce am ce am învățat de la Augustin, nu m-am gândit niciodată la asta. Cu siguranță mi-a plăcut tot timpul relaxarea pe care am văzut-o la el. Bine, cumva și personajele pe care le-a interpretat i-au permis așa o altfel de abordare', a spus ea pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton