Cuplurile de zodii compatibile din punct de vedere sexual

 Dumitrache Laura
.

Cuplurile de zodii compatibile din punct de vedere sexual. Compatibilitatea sexuală este unul dintre cei mai importanti factori într-o relație serioasă. De cele mai multe ori acest lucru depinde în mare parte de zodiile celor doi parteneri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cuplurile de zodii compatibile din punct de vedere sexual. Compatibilitatea sexuală se poate calcula și după zodiile în care se află cei doi parteneri. Performanțele sexuale nu pot fi trecute cu vederea, așa că îți prezentăm care sunt cuplurile care se potrivesc din punct de vedere sexual.

Berbec-Scorpion

Sunt două dintre cele mai pasionale zodii, motiv pentru care sunt foarte potrivite împreună. Deși în viața zilnică pot intra în conflict foarte ușor, în pat toată agresivitatea se transformă în pasiune. Având personalități aventuroase, Berbecii și Scorpionii sunt mereu dispuși să încerce din nou.

Citește și: Top 5 cele mai sexy zodii.Ies mereu în evidență

Citește și: Zodii bune la pat.Cum fac sex bărbații din fiecare zodie a horoscopului

Citește și: Gestul făcut de Alexandra Stan, după ce a câștigat primii bani din muzică:„I-am cumpărat o mașină'

Citește și: Ce sumă uriașă de bani a dat Adda pe analizele medicale, cât timp a fost diagnosticată greșit:„Eu am fost un caz fericit'

Taur-Săgetător

Partida dintre cei doi va fi una extrem de pasională. Farmecul Săgetătorului și atingerile senzuale ale Taurului fac o pereche excepțională. Cele două zodii au o conexiune reală, iar corpurile lor aproape nu se pot dezlipi.

Gemeni-Capricorni

Sunt doi nativi foarte înzestrați emoțional, dar și foarte serioși. Cele două zodii reușesc să facă un cuplu ideal în pat. Pasiunea domnește în relația lor și partidele de amor pot semăna foarte ușor cu scenele din filmele romantice siropoase.

Leu-Balanță

Un nativ din zodia Balanță și un nativ din zodia Leu se potrivesc de minune în pat. Leul este o personalitate dominantă și va dori să dețină controlu. iar Balanța nu va fi deloc deranjată de acest lucru. Foarte pasională, va face orice va fori partenerul atâta timp cât se simte iubită.

Pești-Rac

Ambele zodii sunt foarte romantice și emotice, iar partidele lor amoroase sunt pline de pasiune. Peștii șoptesc versuri partenerilor, iar Racii își imaginează nunta. Astfel, ambii fac lucrurile în mijlocul partidelor de dragoste. Deși pot părea distructivi unul față de celălalt, fac un cuplu perfect în pat.

Fecioară-Vărsător

Nativii Fecioară și Vărsător vor reuși să rezolve misterele universului in timpul partidelor de sex. Sunt foarte atenți la detalii și vor reușit să se sincronizrze și să ofere partenerilor exact ceea ce își doresc.

Sursa: Elle

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton