Nasrin Ameri, primele declarații despre sexul și numele bebelușului: „O să fiu sinceră și o să vă spun că...”. De ce a ascuns vestea că este însărcinată

 Calin Maria Bianca
.

Nasrin Ameri, primele declarații despre sexul și numele bebelușului. Zilele trecute, fosta prezentatoare TV a luat prin surprindere pe toată lumea cu cea mai frumoasă și importantă veste din viața ei, și anume că este gravidă. Fanilor și tuturor celor ce o îndrăgesc nu le-a venit a crede, însă pozele cu ea au fost dovada că acesta este adevărul. Bineînețeles, bucuria a fost și este în continuare la cote maxime, însă acum fanii au numeroase întrebări pentru ea. Fie că este vorba de nume, grețuri, pofte, sexul copilului, Nasrin Ameri a vorbit pe larg cu marea ei comunitate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nasrin Ameri a 'ascuns' vreme de câteva luni faptul că este însrăcinată, astfel că a dezvăluit abia în al doilea trimestru de sarcină marea veste. Bineînțeles, fanii au asaltat-o cu numeroase întrebări, mesaje, și felicitări cu și despre sarcină. Cum a fost weekend, fosta prezentatoare TV și-a făcut timp pentru a răspunde curiozităților pe care marea ei comunitate din mediul online le are. Nasrin Ameri a făcut acum primele declarații despre sexul și numele bebelușului.

whatsapp-image-2023-02-27-at-13.02.42-2whatsapp-image-2023-02-27-at-13.02.42-2

Nasrin Ameri nu a spus doar de ce a ascuns sarcina, ci a continuat șirul dezvăluirilor. A vorbit despre grețuri, pofte, sexul copilului, reacțiile celor din jur și inclusiv despre nume. Totuși, în unele momente a fost destul de reținută în a da detalii, explicând că totul o să se afle într-un timp foarte scurt. Iată despre ce este vorba, de fapt, dar și de ce a ascuns Nasrin Ameri vestea că este însărcinată.

Citește și: Cine este Nasrin Ameri. Și-a dat demisia din televiziune și are origini persane

Citește și: Ameri Nasrin este însărcinată: 'Este un copil dorit și așteptat'

Citește și: Cum a găsit-o Oana Roman pe mama ei la azil, după ce s-a întors din vacanța din Egipt: „Am lipsit o săptămână și…'

Citește și: Cine sunt copiii lui Mihai Șora. Filosoful și-a pierdut fiul cel mare anul trecut

Nasrin Ameri, primele declarații despre sexul și numele bebelușului

Toată lumea a fost uimită când a văzut faptul că Nasrin Ameri a dezvăluit că este însărcinată. Nimeni nu se aștepta la o astfel de veste din partea ei, însă bucuria a fost la cote maxime. Ei bine, toți au observat și faptul că burtica de gravidă nu este deloc mică, ci din contră, una care duce cu gândul la cel de al doilea trimestru. Pe lângă sexul copilului, nume și starea ei, mulți au vrut să afle de ce a ascuns sarcina până acum, astfel că ea nu a ezitat și a explicat motivele.

'Am rămas însărcinată natural. (…) Nu am anunțat așa târziu. Nu este așa târziu. Cunosc femei care au anunțat mult, mult mai târziu decât mine. O să fiu sinceră și o să vă spun că din două motive. 1 – cred că este motivul care se regăsește în cazul oricărei graviduțe, și anume siguranța sarcinii. Să faci analizele, să te asiguri că totul este bine. Nu înseamnă cu pui răul în față, dar cred că este mult mai ok. Așa am ales eu. 2- la fel de sinceră sunt când spun că, chiar mi-am dorit să mă bucur doar eu. Apreciez toate întrebările și gândurile voastre, dar chiar am simțit nevoia să simt doar eu. (…) Așa am simțit să fac eu. Să mă bucur doar eu. (…) E o perioadă unică și trebuie trăită așa cum consideră fiecare.', a spus Nasrin Ameri pe contul ei de socializare.

Ce spune Nasrin Ameri despre grețuri și pofte

Nasrin Ameri nu a ezitat și a purtat o discuție mai lungă cu marea ei comunitate de fani. Fosta prezentatoare TV a explicat că nu s-a confruntat deloc cu grețuri sau cu probleme în sarcină. Se declaraă cu adevărat o graviduță foarte norocoasă când vine vorba de aceste lucruri. De asemenea, în ceea ce ține de pofte, se pare că cel mai mult a poftit la dulciuri și fructe.

'Nu am avut absolut deoc grețuri. Dacă stau bine să mă gândesc, nu prea am avut simptome de sarcină. Evident, au avut loc niște transformări și schimbări în corpul meu. Unele de ordin interior, altele de ordin exterior. Nu, chiar nu am avut probleme. Chiar mă gândeam cum o să fiu eu însărcinată. (…) Am fost norocoasă, sunt norocoasă.

Eu pofticioasă am fost toată viața mea. (…) Știu că părerile sunt împărțite și multe femei zic că nu există să ai pofte în sarcină. Altele spun că nu există să mănânci cât pentru doi. Eu fiind deja pofticioasă, acum mi s-au intensificat poftele. (…) De exemplu am mâncat de câteva ori înghețată iarna asta. Nu am avut schimbări de rău. Dar observ de la o săptămâna la alta cum se produc schimbările. (…) Mănânc puțin mai mult, dar normal. Cel mai mult am poftit la ciocolată și dulciuri. Și la gutui și clementine.', a mai spus fosta prezentatoare TV.

Nasrin Ameri: „Toți prietenii mă văd mamă de băiat'

Nasrin Ameri a creat suspans în mediul online după ce a răspuns la cele mai multe întrebări despre sarcina ei. A dezvăluit de ce a ascuns vestea până acum, ce pofte are, dar și dacă s-a confruntat cu probleme. Totuși, cea mai mare curiozitate a fanilor este sexul bebelușului, cât și numele. Fosta prezentatoare TV a explicat că încă nu a ales numele, iar în ceea ce ține de sexul copilului, urmează un Gender Reveal, moment în care o să afle toată lumea.

'Toți prietenii mă văd mamă de băiat, iar voi din mediul online, mamă de fetiță. La nume, sinceră să fiu nu am făcut o listă. Mai mult și-au dat cu părerea apropiații. (…) Bine, nu au ales ei în locul nostru. Bine, am evitat să facem o listă fiindcă noi chiar nu am știut sexul copilului. Oricum, alegem în curând, vă spunem în curând.', a continuat Nasrin Ameri.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton