"Am în continuare probleme mentale, dar...". Cum s-a schimbat viața lui Mihai Bendeac după ce a împlinit 40 de ani

 Oana Pantazi
.

Acum câteva zile, Mihai Bendeac a împlinit 40 de ani. Desigur, viața lui nu s-a schimbat radical, însă actorul admite că s-au petrecut totuși niște lucruri cu el, încă dinainte de a atinge vârsta maturității depline. Iată ce dezvăluie actorul despre starea sa de spirit actuală! Cum s-a schimbat viața lui Mihai Bendeac după ce a împlinit 40 de ani?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum s-a schimbat viața lui Mihai Bendeac după ce a împlinit 40 de ani. Pe 16 februarie, Mihai Bendeac a împlinit 40 de ani și se poate mândri cu o carieră redutabilă atât în teatru, cât și în televiziune, unde afăcut sitcomuri de succes și s-a bucurat de aprecierea fanilor în calitate de jurat la iUmor. Ajuns la vârsta maturității depline, actorul, care nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre problemele personale cu onestitate, a dezvăluit că în viața lui s-au produs niște schimbări.

12-13-vedcxzcete-mihai-bendeac-1_012-13-vedcxzcete-mihai-bendeac-1_0

Cum s-a schimbat viața lui Mihai Bendeac după ce a împlinit 40 de ani

Mihai Bendeac are 1.4 milioane de urmăritori în mediul online, iar asta, cu siguranță, se datorează carismei sale speciale și umorului savuros, așadar fiecare postare a actorului este așteptată cu nerăbdare de fani. Recent, Mihai a împlinit 40 de ani și nu le-a ascuns urmăritorilor săi faptul că se simte oarecum diferit odată ce a atins această vârstă rotundă.

Nu știu ce s-a întâmplat la trecerea asta spre 40 de ani că am devenit alt om. Liniștit, împăcat. Sigur, am în continuare probleme mentale de c***t, dar, per total, s-a instalat o liniște… O siguranță… O ‘ceva’ ce nu-mi explic', le-a dezvăluit Mihai Bendeac pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Cheloo, mesaj controversat după plecarea lui Mihai Bendeac de la iUmor:„Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat

Citește și: Cum arăta Mihai Bendeac în tinerețe:„Semeni cu Leonardo DiCaprio

Citește și: Cine sunt copiii lui Mihai Șora. Filosoful și-a pierdut fiul cel mare anul trecut

Citește și: Cum a găsit-o Oana Roman pe mama ei la azil, după ce s-a întors din vacanța din Egipt: „Am lipsit o săptămână și…’

De altfel, tot în stilul caracteristic, actorul dezvăluia, cu ceva timp în urmă, că venirea lui pe lume s-a datorat unui noroc nesperat. Mihai Bendeac și mama lui au o relație specială, însă, se pare, venirea lui pe lume a atârnat de un fir de ață, în urmă cu 40 de ani…

„Deci, aici este policlinica unde mama mea a vrut sa facă un avort, a vrut să mă avorteze. Îi datorez viața domnului doctor, că tu ai vrut să mă omori. Deci, domnul doctor, Dumnezeu să îl ierte, este mama mea și tatăl meu, pentru că părinții mei au vrut să mă omoare. Lânga sfânta biserică. Fă-ți crucea să te ierte Dumnezeu. Uitați-vă la mine! Sunt eu om să-l omor?‘ , povestea Bendeac în mediul online.

De ce afecțiune suferă Mihai Bendeac

Actorul a fost întotdeauna sincer în ceea ce privește viața lui personală, iar în cartea Jurnalul unui burlac a făcut dezvăluiri la care puțini se așteptau. Mai mult, fanilor din mediul online le-a povestit și despre afecțiunea serioasă de care suferă de mai bine de 10 ani, o problemă care îi afectează grav calitatea vieții și care l-a adus nu o dată în pragul depresiei.

Actorul suferă de 14 ani de o formă de insomnie, care s-a accentuat în timp. Fostul jurat de la iUmor este nevoit să ia pastile în fiecare seară, pentru a avea câteva ore de somn liniștitor. Acesta a menționat că a recurs și la consumul de alcool, pentru a adormi. Mihai Bendeac nu a ezitat să recunoască că acest stil de viață i-a făcut foarte mult rău și că are zile în care nici nu se poate ridica din pat.

„De la 22 de ani și până în momentul ăsta eu nu am dormit niciodată fără somnifer, niciodată. Deci, sunt 14 ani, noapte de noapte, și nu sunt de astea somn ușor, levănțică, nu, tată. Ci chestii foarte puternice, care ușor, ușor îți afectează și creierul… După aia, bă, totuși, nu pot să fiu defazat în prima parte a zilei pentru că am luat somnifer. Și atunci, chimicale foarte puternice… dar nu pot să scriu așa pe gol, merge o sticlă de whisky. Da, dar scriu zilnic… Pai da, mă, dar dorm.

Pai da, dar mâine o să fiu mahmur. Păi nu, că iau pastile și merg și substanțele interzise. Da, bă, dar și băut, și substanțe interzise și pastile. Da, bă, dar dorm că mâine iar pastile… Am ajuns într-un punct al depresiei, probabil că și substanțele m-au ajuns din urmă, în care timp de multe, multe zile, trei sau patru, n-am mâncat nimic„, a scris Mihai Beandeac în social media.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton