Nașa Ruxandra Ion, primele declarații despre divorțul dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol

 Pirvu Cristina
.

Ruxandra Ion este nașa de cununie a lui Alexandru Papadopol și a Ioanei Ginghină. Ea le-a fost alături atunci când au făcut pasul cel mare, la căsătorie, dar și când și-au botezat micuța. Iată că acum a făcut declarații despre divorțul celor doi, se pare că relația lor ar fi acum pe sfârșite.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au trăit o poveste de dragoste foarte frumoasă, aceștia cunoscându-se și îndrăgostindu-se pe platourile primei telenovele a postului Acasă TV, Numai iubirea. Cei doi actori s-au căsătorit în anul 2007, iar un an mai târziu s-a născut fiica lor, Ruxandra Ioana, acum în vârstă de 11 ani.

Iată că acum nu trec printr-o perioadă tocmai bună, Ioana Ginghină a scris în mediul online cu mesaj sugestiv.

Nașa lor, Ruxandra Ion, le-a fost alături la nuntă și la botezul fetiței. Iată că acum, cei doi ar fi ajuns în pragul despărțirii, iar ea a făcut declarații.

 „Nu vreau să vorbesc despre așa ceva. Eu nu mă pot băga în lucrurile lor. E treaba lor și nu vreau să discut, chiar dacă sunt nașa lor', a declarat pentru Click! Ruxandra Ion.

Ioana Ginghina Alexandru PapadopolIoana Ginghina Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină, mega sexy în costum de baie după separarea de Alexandru Papadopol. Ce dietă ține vedeta!

Ioana Ginghină este poate cea mai îndreptățită vedetă de la noi în a vorbi despre diete, și asta pentru că le-a ținut pe aproape toate. De la diete cu pepene pe timpul verii până la veritabile cure de detoxifiere, Ioana, gurmandă de fel, le-a încercat pe toate de-a  lungul timpului. A reușit astfel să țină sub control greutatea, cu o singură excepție: un tratament de fertilizare din cauza căruia s-a îngrășat opt kilograme.

Foto: Facebook, Libertatea 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton