Fiica Elenei Băsescu a împlinit un an. Micuța Anastasia a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinți și bunici

 Pirvu Cristina
.

Fiica Elenei Băsescu și a lui Cătălin Tomata a împlinit un an. Iată cât de repede trece timpul, parcă ieri se afla că fiica fostului președinte al României era însărcinată pentru a treia oară. Micuța Anastasia își moștenește și părinții, dar și bunicii.

Elena Băsescu traversează una dintre cele mai fericite perioade din viața sa, dar și una dintre cele mai ocupate. Pe lângă viața de mamă, își ajută și logodnicul în noua lui afacere, două pizzerii din București, și recent și-a lansat o colecție de haine pentru mame și copii.

Niciodată ea nu își neglijează copiii. Ea are 3 copii, din două relații diferite. Pe Sofia Anais (6 ani) şi Traian Junior (4 ani), îi are din mariajul cu Bogdan Ionescu, şi Anastasia, micuţa născută în 2018, pe 4 iunie, este rodul iubirii ei cu afaceristul Cătălin Gheorghe (26 de ani), zis și „Tomată'. Mezina familiei a fost sărbătorita zilei.

Micuța Anastasia a împlinit un an, iar mămica ei a ținut să îi facă urări în mediul online, dar și să posteze mai multe imagini cu fetița: „La mulți ani!”

Elena Basescu si copiiiElena Basescu si copiii

Cum se înţelege Elena Băsescu cu foştii socri. Iată cum o ajută părinţii lui Syda

Fiica fostului președinte Traian Băsescu a vorbit la Kanal D  despre fiica pe care o are cu Cătălin Tomata, Anastasia, care în iunie împlinește un an, despre Sofia și Traian Jr, dar și despre partenerul său de viață.

‘Anastasia este un copil foarte vesel! E activă. Dimineața ne trezim toți la 6 și jumătate, Sofia și Traian merg la grădiniță. Ne pregătim pentru plecare. Eu îi duc la grădiniță. Îi duc la 8 și îi iau la 17. Dorm acolo, stau la grădiniță la program prelungit. Eu stau cu Anastasia cât ei sunt la grădiniță. (…) Ochii albaștri sunt ai tatălui meu. E copil dezvoltat, are fizionomia tatălui ei. Seamănă cu Cătălin și cu tata. Niciun copil nu a luat multe de la mine. (…)Sofia și Traian sunt omogeni, se înțeleg, au răbdare, mă ajută cu Anastasia, sunt foarte implicați. Nu există gelozii între ei. Au așteptat-o cu nerăbdare de când era în burtică, abia așteptau s-o cunoască’, a declarat EBA, care nu exclude reluarea carierei în politică, însă după ce copiii vor mai crește.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton