Victor Slav a împlinit 39 de ani. Ce mesaj a primit din partea Ralucăi, fosta iubită. Ea încă se gândește la el

 Pirvu Cristina
.

Victor Slav a împlinit acum 39 de ani. Prima care i-a făcut o urare a fost Raluca Silea, chiar fosta iubită. Ea i-a transmis gândurile frumoase printr-un mesaj public. A postat chiar și o poză împreună!

Se pare că pe 18 aprilie cei doi chiar și-au spus adio și au recunoscut că nu mai formează un cuplu. Raluca este prima femeie cu care Victor Slav a recunoscut că are o relație după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Prezentatorul de la ‘Vulturii de noapte’ este extrem de discret în ceea ce privește viața lui privată. După aproape un an de relație, Victor Slav și Raluca Silea s-au despărțit, iar motivul l-au dezvăluit chiar ei.

„Eu si Victor ne-am despartit de comun acord, dupa ce am ajuns la concluzia ca avem prioritati diferite. Suntem in continuare prieteni si nu avem ce sa ne reprosam unul altuia”, a spus Raluca Silea, potrivit wowbiz.ro. Chiar dacă s-au despărțit, Victor Slav și fosta lui iubită au rămas prieteni și se respectă reciproc. Se pare că decizia de a nu mai forma un cuplu a fost comună, iar Victor Slav și Raluca își văd mai departe de viața lor.

Iată că acum ea a fost prima care i-a urat LA MULȚI ANI într-un mod inedit. Oare mai există sentimente între ei?

„La mulţi ani, om frumos! Ştii deja ce-ţi doresc!”, a scris ea în mediul online.

Raluca SileaRaluca Silea

Victor Slav și Alex Bodi, întâlnire de gradul 0, acasă la mama Biancăi Drăgușanu. Cum au reacționat cei doi: 'Au încheiat frumos discuția'

După ce s-au despărțit, Bianca Drăgușanu și Victor Slav se înțeleg mult mai bine decât atunci când erau împreună. În viața fostei prezentatoare TV a apărut un bărbat care îi oferă ceea ce ea are nevoie. Alex Bodi, noul iubit al Biancăi Drăgușanu, a dat nas în nas cu Victor Slav, chiar la mama vedetei acasă. Ce s-a întâmplat când s-au întâlnit a povestit chiar Bianca Drăgușanu.

Foto: Facebook, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton