Narcisa Suciu a rămas cu traume după operație: "Nu am mâncat, mi s-au atrofiat mușchii și..."

 Dumitrache Laura
.

Narcisa Suciu s-a operat de urgență după un concert la Baia Mare. Artistei i s-a făcut rău la Cluj, unde avea să susțină un concert, iar a doua zi a fost transportată de urgență al spital, unde a fost operată. Vedeta a suferit intervenția chirurgicală în luna iulie, iar acum a dezvăluit că a rămas cu traume.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artista a fost la un pas de moarte. Narcissa Suciu a susținut mai multe concerte în diferite orașe din România, iar în luna iulie a fost operată de urgență după ce a făcut septicemie. Intervenția chirurgicală a durat patru ore, iar după zece zile de stat în spital, vedeta a fost externată.

narcisanarcisa

Narcisa Suciu este stabilită în Finlanda de mulți ani. De mai bine de trei luni, vedeta nu și-a mai văzut fiica și soțul. Medicul i-a recomandat să nu călătorească în următoarea periodă, până când nu se va simți mai bine. Cântăreața este încrezătoare, iar recuperarea a fost treptată.

Citește și: Narcisa Suciu nu și-a mai văzut familia de două luni. Artista a fost operată de urgență:”Medicul m-a sfătuit să rămân în România „

Citește și: Cum se simte Narcisa Suciu la o lună după ce a fost operată de urgență:”Mi-a spus doctorul că nu era niciun loc fără puroi”

Citește și: Visarion Alexa, acuzat de încă două femei de agresiune sexuală:„De cel puțin 30 de ori am fost pipăite'. Ce le-a spus preotul procurorilor despre prima plângere penală împotriva sa

Citește și: Fiul lui Alexandru Arșinel, declarații cutremurătoare după înmormântarea regretatului actor:„Mama este distrusă de durere. O să…'

Narcisa Suciu a rămas cu traume după operație

Narcisa Suciu a trecut printr-o perioadă dificilă. Arista în vârstă de 47 de ani a fost operată de urgență în urmă cu aproape trei luni. Vedeta a fost spitalizată mai mult de zece zile, iar acum se recuperează. Narcisa este o pozitivă și are răbdare să se facă bine și să își revadă familia. Artista a rămas cu traume după operație, iar sportul o ajută acum să se simtă mai bine.

Nu țin niciun fel de regim, dar lucrul de la care nu vreau să mă îndepărtez niciodată este faptul că în fiecare zi am nevoie să fac mișcare. Așa cum am fost obișnuită 10 ani cu Ozzy, cățelul meu, trebuie să continui măcar la nivelul ăla, dacă nu mai mult, mai ales acum. După perioada de spitalizare, pentru că atunci nici nu m-am hrănit, nici nu m-am mișcat. Mi s-au atrofiat mușchii și nu mă simțeam foarte bine fizic, adică aveam nevoie să îmi revin. Acum am început sportul, mi-am revenit, sunt ok!„, a declarat Narcisa Suciu pentru ciao.ro.

Narcisa Suciu nu și-a mai văzut familia de mai bine de trei luni

În luna iulie, Narcisa Suciu a trecut printr-o operație dificilă, după ce a descoperit că făcuse septicemie din cauza apendicelui perforat. Operația a durat patru ore, iar solista se simte bine acum. Narcisa locuiește de ani buni în Finlanda, alături de familia ei, iar de mai bine de trei luni nu și-a mai văzut fiica și soțul. Pentru că mai are proiecte în România, artista speră ca soțul ei să vină în țară.

„Toată lumea s-a speriat, familie, prieteni, frații, toată lumea! Am stat sub observația medicilor imediat după operație, acum este totul bine și sub control, sunt ok și pot să plec din țară, doar că acum am treabă aici. Încerc să îl conving pe soțul meu să vină el aici, doar că nu prea are concediu.„, a mai spus artista.

Artista a lansat cartea Mama, povestește-mi despre tine!'

Narcisa Suciu și-a lansat prima carte Mama, povestește-mi despre tine!', anul trecut. În viitorul apropiat va lansa cartea „Tată, povestește-mi despre tine'. De asemenea, vedeta va petrece mai mult timp în România, unde va avea concerte și spectacole. Acest proiect a luat naștere din dorința artistei de a povesti mai departe toate momentele unice din viața ei.

„Am evenimente legate de carte, chiar zilele acestea, urmează a două carte care se numește „Tată, povestește-mi despre tine', pe care o lansăm până la finalul anului. Până când o să înceapă lumea să cumpere cadourile de Crăciun ea o să fie lansată deja. Luni avem ședința finală pentru asta și mai am planuri legate de muzică. Vor fi mai multe spectacole, unele date din luna decembrie sunt ocupate deja, mai am proiectul de acustic cu colegul meu, Ciprian, și am fost deja prin țară. Am alte planuri legate de parfum, sunt colecționar de parfum și sunt foarte pasionată de subiect.”, a mai spus Narcisa pentru sursa citata mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton