Narcisa Moisa l-a prins pe Yoannes cu amanta și a făcut publice filmările! Ce a făcut solista după ce l-a părăsit

 Lupescu Anca
.

Narcisa Moisa, supranumită regina manelelor, și soțul ei, Yoannes, au decis să meargă pe drumuri diferite. Cei doi au împreună doi copii, însă au hotărât să se despartă, iar anunțul a fost făcut de soțul cântăreței. Se pare că relația lor nu a mai funcționat, așa că fără să mai tergiverseze lucrurile, cei doi s-au despărțit definitiv.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artista regretă enorm despărțirea și îl imploră pe soțul său să se întoarcă acasă, la ea și la copiii lor. Narcisa și-a cerut iertare de la soțul ei. Asta, după ce l-a prins cu amanta și a făcut publice filmările, special ca să-l facă de râs pe soțul ei.

'Fără ei câteva ore, zile am mai putut sta dar fără tine nu pooot nici măcar o zi sa nu știu de tine , am fost mereu împreuna , am știut de tine tot timpul , cine îți face sa mănânci ? Cine iti calcă? Cine te îngrijește cineeeeeee? Ești in mintea mea in ochii mei . Nu pot sa ma descarc deloc, nici sa plâng măcar,ca ma văd copiii', a scris Narcisa Moisa.

Anterior, Narcisa postase pe contul de Facebook imagini cu soțul ei și o domnișoară în ipostaze intime.

131890158-5325512437462460-2436957083107979112-o131890158-5325512437462460-2436957083107979112-o

'Narcisa, fosta mea soție, nu mai posta din astea, că e urât… Nu știi tu din-astea dacă te-am luat de pe străzi și te-am făcut doamnă. Vrei și tu ceartă? Te respect că ești mama la copii (sic!, n.red.), în rest ești o infe@$ă photoshopată',a scris Yoannes pe contul său de socializare.

'Narcisa s-a supărat îngrozitor după ce a aflat că Yoannes are amantă. De aceea s-au și despărțit, nici nu mai vrea să audă de el. Se gândește chiar dacă să îl mai lase să își vadă copiii', a spus o apropiată de-ale manelistei Narcisa Moisă pentru wowbiz.ro.

Yoannes, despre Narcisa Moisa: „Dacă iau mâna de pe ea, ajunge rău’

Narcisa și soțul ei erau împreună de la 17 ani, iar Yoannes devenise impresarul artistei. Soțul artistei a declarat că de acum înainte între cei doi va exista o relație strict profesională și că nimic nu va mai fi ca înainte.

„Evenimentele care sunt deja angajate de mine stați fără nici o grija Narcisa v-a fii prezenta împreuna cu formația mea Yoannes Kings’ valabil și pentru evenimentele ce vor urma… dacă imi iau mana de pe ea definitiv ajunge rău, dar e vorba de copiii mei, foarte multă munca și ani pierduți ca sa dam cu piciorul așa ușor la imaginea pe care i-am creat-o !

Citește și:

Pepe și Raluca, război total pe avere! De ce au ajuns din nou la Tribunal

Augustin Viziru s-a schimbat radical când tatăl lui a murit: „Când am aflat de boala lui a avut loc trezirea mea’

Alex Bodi, dezamăgit de condițiile din arest! „Stă cu 3 deținuți în celulă, nu are televizor sau frigider’

Mai pe românește este educata de mine in totalitate.. de la A la Z pentru ăștia care comentați prost ca dacă nu era ea ce ma făceam eu… mai degrabă dacă nu eram eu ce era ea? Canta scârța scârța Măriuța… așa ca stați liniștiti tot șef sunt’ a scris Yoannes, pe contul lui de Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton