Anca Serea, încă un proces pierdut cu școala privată a copiilor ei. Ce datorii are de plătit

 Dumba Gabriela
.

Anca Serea a mai pierdut încă un proces cu școala privată la care învață trei dintre copiii ei și ai lui Adi Sână. Vedeta are datorii mari, care trebuie plătite în maxim 30 de zile. Nu știe nimeni de ce a ales să nu plătească aceste sume școlii pentru că Anca dă asigurări că nu are probleme cu banii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea și Adi Sână au ales să-și trimită copiii la școli private, acolo unde costă 3.000 de euro pe an școlarizarea pentru fiecare copil. Serea, titulara contractului, a plătit însă doar prima rată, iar acum școala a dat-o în judecată.

01-Anca-Serea-_-familia-601-Anca-Serea-_-familia-6

Luni, 25 ianuarie 2021, la Judecătoria Cornetu, magistrații au decis ca Anca Serea este bună de plată. Ea are 30 de zile la dispoziție pentru a plăti o restanță de 2136 euro (echivalentul a trei din cele 4 rate pe care le avea de plată pentru anul școlar 2017-2018).

La această sumă se adaugă însă și penalizări de 0,2% pe zi, conform contractului, astfel încât suma totală de plată a ajuns la peste 3.500 euro, potrivit wowbiz.ro.

Este al doilea proces pe care Anca Serea îl pierde în detrimentul instituției de învățământ. În toamna anului trecut, vedeta a primit o decizie asemănătoare din partea Judecătoriei Sectorului 4, doar că atunci magistrații au decis că aceasta are de plătit peste 3.600 euro.

Citește și:

Cum a început relația dintre Anca Serea și Adi Sînă: „Până la urmă, i-am picat în plasă, dar după mult timp”

Lovitură după lovitură pentru Anca Serea! De ce a pierdut mai multe terenuri moștenite de la fostul ei soț

Ce intervenții estetice vrea să facă Anca Serea. Răspunsul medicului a fost memorabil: 'Ai osatura Angelinei Jolie'

'Așa de rău ne merge că tocmai ne-am mai cumpărat un apartament'

În timp ce unii s-au grăbit să aprecieze că Anca Serea are probleme cu banii, vedeta dă asigurări că nici vorbă de așa ceva. Mai mult, ea s-a lăudat că tocmai a achiziționat un apartament de lux pentru fiul ei cel mare care va împlini 19 ani în câteva luni.

„Așa de prost ne merge că tocmai am cumpărat un apartament la Stejarii, pe care-l amenajez. Este pentru copii. David face 19 ani, în curând, acum în martie, și l-am luat. Fie o să-l închiriez sau dacă el își dorește să se mute, o să-l lăsăm să se mute, să vedem', a spus Anca Serea într-un interviu atunci când a fost rugată să comenteze despre problemele cu care s-a confruntat în timpul pandemiei.

La sfârșitul anului 2019, Anca Serea și Adi Sână au anunțat că s-au mutat într-o vilă de 500.000 de euro, momentan cu chirie, dar că se gândesc să cumpere imobilul pentru a avea mai mult loc pentru toată familia.  

Ce avere are Anca Serea

Înainte de căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea a fost căsătorită cu Filip Poplingher. În urma acestui mariaj, vedeta s-a ales cu o avere fabuloasă, de câteva milioane de euro, dar și mai multe terenuri.

Nouă ani a durat procesul pentru moștenire, însă în 2018, Anca a avut câștig de cauză.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton