Cătălin Măruță împlinește azi 43 de ani. Ce cadou i-a făcut Andra

 Lupescu Anca
.

Îndrăgitul prezentator Tv Cătălin Măruță împlinește astăzi 43 de ani. Soția lui, Andra, i-a făcut o declarație de dragoste impresionantă. Cătălin Măruță are o familie superbă, iar el și Andra se înțeleg de minune, lucru care se poate vedea și în videoclipurile pe care cei doi le postează.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ocazia zilei sale de naștere, pe 27 ianuarie, Andra i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă soțului său. Aceasta i-a spus că cel mai bun lucru din anul 2020 a fost faptul că a fost izolată acasă, alături de el și copiii lor, Eva și David.

168571-andra168571-andra

'La mulți ani, iubitul meu! ❤️Ador să sărbătoresc fiecare an cu tine! Recunosc, cel mai bun lucru din ultimul an a fost că am fost izolată acasă alături de el, iubirea vieții mele, și copiii noștri!', a scris Andra în mediul online.

Andra și Cătălin Măruță au împlinit 12 ani de căsătorie

Andra și Cătălin Măruță au aniversat 12 ani de căsnicie, în vara anului 2020. Andra și Cătălin se simt împliniți și fericiți! Și-au găsit fericirea unul în brațele celuilalt, au o relație solidă și totul pare să meargă ca pe roate în relația lor.

Eva și David întregesc tabloul de familie și își fac părinții mândri în fiecare zi, astfel că nimic nu le lipsește atât timp cât există sănătate și multă dragoste.

Chiar Andra a precizat cât de norocoasă se simte în aceste momente: „De ce primesc felicitări astăzi? Pentru că acum fix 12 ani am spus „Da!' la Starea Civilă și am început capitolul frumos din viața mea în calitate de soție. Vă urez tuturor sa fiți la fel de împliniți! Eu mă declar foarte norocoasă, sunt emoționată ca în prima zi de căsătorie', a transmis solista.

Citește și: Cum arată mormântul fostei soții a lui Florin Piersic.Tatiana Iekel a murit acum trei ani, dar actorul n-a mai reușit să ajungă la cimitir

Citește și: Cum se înțelege Mihai Bendeac cu părinții și cu fratele mai mic cu 18 ani:„E ca și cum aș fi avut un copil’/ EXCLUSIV

Citește și: George Burcea a cunoscut-o pe mama Vivianei Sposub!Ce părere are „soacra’ despre iubitul fiicei sale

Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august același an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton