Iulia Albu, o nouă replică pentru Adelina Pestrițu: "Este o rușine să fii frustrat și ipocrit"

 Laciu Andreea
.

Schimbul dur de declarații dintre Iulia Albu și Adelina Pestrițu continuă. Niciuna dintre cele două rivale nu pare gata să îngroape securea războiului. Criticul de modă a decis să lanseze un nou atac, la adresa Adelinei. După ce s-a legat în declarațiile anterioare de trecutul brunetei, acum Iulia Albu o pune din nou la zid.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu nu se ferește niciodată să spună cu adevărat ce părere are despre ținutele vedetelor. Invitată La Măruță, a comentat de mai multe ori inclusiv ținutele purtate de Adelina Pestrițu. Ultima apariție a Adelinei Pestrițu la Cătălin Măruță pare că a înfuriat-o pe Iulia Albu, care nu a mai rezistat și a răbufnit.

Așa a început un schimb dur de replici între cele două vedete, care s-au atacat reciproc în mediul online. Acum, Iulia a postat un mesaj lung, pe pagina ei de Facebook.

'Astăzi am ALES. Am ales să vorbesc. Am ales pentru fetița Adelinei să nu public mesajele pe care le-am primit pe Instagram. Niciun copil nu ar trebui să citească așa ceva despre mama ei. Însă, în primul rând, am ales, din respect pentru fiica mea, să vorbesc. Și pentru voi, toți care mi-ați scris.

Eu sunt plătită să analizez în baza competentelor mele profesionale ținute și imagini. Toți suntem supuși greșelii, dar doar cei mai inteligenți dintre noi își pot asuma critica. Adelina, eu și cu tine nu ne-am făcut niciodată confidențe, neavând neapărat ceva în comun…„, și-a început Iulia Albu postarea.

iulia-albu-adelina-pestritu-4iulia-albu-adelina-pestritu-4

Iulia Albu a atacat-o iar pe Adelina Pestrițu

După ce Adelina Pestrițu a declarat că Iulia Albu ar fi fost pălmuită în culise, atunci când apăreau împreună în emisiune, a venit și răspunsul celebrului critic de modă.

„Sunt scaune pe care nu am vrut niciodată să stau, dar mereu am putut să mă privesc a doua zi în oglindă. Da Adelina, este o rușine să fii frustrat și ipocrit. Si da, femeile deștepte și evoluate chiar se susțin între ele.

Tu nu ai căderea, însa, să ții discursuri feministe. Eu nu am nevoie să îmi fabric trecutul pentru că nu am nimic de îngropat. Nu îmi amintesc să te fi sunat să îți cer bani împrumut, însa mi se pare josnic să încerci să ataci pe cineva în acest mod.

Tu nu poți să ții discursuri feministe atâta timp cât susții că o femeie ar trebui să se potolească' atunci când cineva o abuzează, și insinuezi că ai fi fost de față în momentul în care o altă femeie a fost abuzată și nu ai făcut nimic în acest sens.

Dar tu te bați cu pumnul în piept că nu susții violența. Da, Adelina, să fii frustrată și ipocrită este o rușine. Ar fi trist totuși dacă, după 10 ani de când fac acest tip de rubrici, nu s-ar fi înțeles că rochiile nu se poartă cu ceas. Asta ai vrut să spui, nu?”, a continuat Iulia Albu.

Citește și: Iulia Albu a atacat-o dur pe Adelina Pestrițu: „O fostă dansatoare de club. Valoarea ei este…”

Citește și: Florin Piersic împlinește azi 85 de ani. Ce face marele actor săptămânal, până când se va vaccina împotriva COVID-19

Citește și: Cum a reacționat Adelina Pestrițu, după ce Iulia Albu a acuzat-o că își modifică pozele: „Așa face și ea?”

Ce spune Iulia Albu despre acuzațiile lansate de Adelina Pestrițu

O altă acuzație lansată zilele trecute de brunetă se referea la postul ei de prezentatoare, care ar fi fost vânat de Iulia Albu. Acum vine și replica rivalei, în aceeași postare de pe Facebook.

„Eu, Adelina, nu voi face presupuneri legat de modul în care tu îți câștigi sau ți-ai câștigat banii. Ai făcut-o chiar tu de-a lungul timpului prin propriile declarații. Te asigur că mie nu îmi va pune sau lua' nimeni bani peste' sau sub' contractul pe care l-am negociat.

Eu nu îmi doresc nicio controversă cu tine. Iar tu, din nou, nu ai căderea să te incluzi în categoria noi influencerii'. Pentru fiecare fată pe care tu ai învățat-o că are nevoie să se schimbe total pentru a se putea privi în oglindă există trei fete pe care le-am învățat să se iubească și să se accepte luptând real pentru a fi ele însele.

Mâine îi voi privi în ochi, online, pe elevii Colegiului Național Gheorghe Lazar și le voi spune că drumul pe care l-au ales, desi nu este cel mai scurt, este cel corect. O voi face cu mândria unei conștiințe împăcate că am spus ceea ce trebuia spus', este mesajul pentru Adelina.

Gestul Adelinei Pestrițu care a înfuriat-o pe Iulia Albu

Adelina a fost provocată să descrie anumite persoane publice într-un singur cuvânt. A avut numai cuvinte de laudă pentru Antonia despre care a spus că este superbă, Cristina Ich care ar fi carismatică în viziunea ei, iar pe Valentina Pelinel a numit-o șarmantă.

Spre final, a fost provocată să o descrie pe Iulia Albu, care care i-a criticat alegerile vestimentare de mai multe ori. După ce a imitat o găină, a venit și răspunsul mult așteptat: a spus că deși este frumoasă, poate fi „uneori răutăcioasă’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton