Mugur Mihăescu și familia lui, infectați cu Omicron: „Am fost toți vaccinați”

 Martin Lorena
.

Mugur Mihăescu și familia lui, infectați cu Omicron. Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai iubiți actori din România. Acesta are o carieră de invidiat, dar și o familie absolut superbă. Din păcate, însă, el nu a început tocmai bine noul an. Se pare că atât el, cât și soția și fiica lui, au fost infectați cu varianta sud-africană a virusului SARS-CoV-2, Omicron. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mugur Mihăescu trece printr-o perioadă dificilă din viața sa. Acesta, împreună cu familia lui, au fost infectați cu noua varianta COVID-19 și anume Omicron. Din fericire, aceștia au simptome ușoare, însă trebuie să își petreacă timpul în izolare. Iată ce spune actorul!

Mugur-Mihaescu-1Mugur-Mihaescu-1

Acesta, în cadrul unui interviu acordat pentru o televiziune, a vorbit despre infectarea cu Omicron. Din fericire, niciunul dintre membrii familiei sale nu au ajuns la spital.

Citește și: Câte clase are Mugur Mihăescu ex-Vacanța Mare:'Am rămas repetent de 3 ori'

Citește și: Cum arată vila de lux a lui Mugur Mihăescu:„Nu m-am îmbogățit peste noapte’

Citește și: Anamaria Prodan are pistol, dar a renunțat la el înainte de divorț:„Am avut niște episoade…’

Citește și: Lidia Buble și Eliza Natanticu s-au certat la Asia Express:„A fost vorba despre violența asta fizică…’

Mugur Mihăescu și familia lui, infectați cu Omicron

Mugur Mihăescu și familia lui au fost infectați cu Omicron, noua variantă a COVID-19. Se pare că atât el, cât și soția, fiica și fratele lui au fost diagnosticați pozitiv, deși sunt vaccinați. Acesta își asumă responsabilitatea și susține că va sta în casă cât timp este contagiat.

„Am un guturai din ăsta. Nevastă-mea tocmai a făcut Omicron, fiica mea tocmai a făcut, fratele meu tocmai a făcut Omicron. Toți sunt vaccinați. Da, eu acum am Omicron, e un guturai, stau în casă, că nu ies afară de nebun.”,  a mărturisit actorul pentru romaniatv.net.

„Nimeni nu mai intră în spital'

Se pare că nu doar familia lui Mugur Mihăescu a fost infectată cu această nouă variantă COVID-19, ci și prietenii lui. Actorul își ridică un semn de întrebare deoarece toți cei diagnosticați pozitiv erau vaccinați.

„Am fost pe rând toți vaccinați. Eu sunt vaccinat, cu toată familia mea. Pe toți prietenii mei vaccinați i-a lovit Omicron, e un guturai. Nimeni nu mai intră în spital.', a adăugat el.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton