De ce a apărut Andreea Tonciu plină de bandaje la cap, înainte de Survivor România: „Părea vânătă lângă ochi”

 Martin Lorena
.

De ce a apărut Andreea Tonciu plină de bandaje la cap, înainte de Survivor România. Andreea Tonciu este una dintre vedetele care au acceptat provocarea Survivor România 2022. Dacă în urmă cu câteva zile aceasta susținea că se pregătește intens pentru plecarea în Republica Dominicană, acum diva a fost surprinsă plină de bandaje la cap! Iată ce s-a întâmplat și cum a reacționat mama ei când a văzut fotografiile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu este una dintre vedetele care au acceptat provocarea Survivor România 2022. Aceasta, dacă în urmă cu câteva zile se pregătea de plecarea în Republica Dominicană, acum a fost surprinsă ieșind, plină de bandaje, dintr-o clinică. Bruneta nu era singură, ci în compania unei prietene, care a supravegheat-o atent tot drumul. Iată ce spune mama vedetei despre această situație!

tonciu6tonciu6

Diva apare în fotografiile WOWbiz plină de bandaje și cu ochiul ușor vânăt. Deși nu arăta în cea mai bună formă a ei, Andreea Tonciu s-a urcat la volanul mașinii sale personale și a condus până acasă, sub supravegherea prietenei ei.

Citește și: Cine este Andreea Tonciu de la Survivor România 2022.E rudă cu Anamaria Prodan

Citește și: Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022.Andreea Tonciu și CRBL se află printre concurenți

Citește și: De ce și-a schimbat Anamaria Prodan yala de la vila din Snagov:„I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot’

Citește și: Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea, care a părăsit-o după 8 ani:„Este singurul bărbat pe care îl iubesc’

De ce a apărut Andreea Tonciu plină de bandaje la cap, înainte de Survivor România

Andreea Tonciu a fost surprinsă plină de bandaje în jurul capului! Aceasta, din fericire, nu a suferit vreun accident înainte de plecarea în Republica Dominicană, ci doar și-a făcut mici retușuri la nivelul feței. Mama acesteia a oferit primele declarații cu privire la imaginile apărute pe internet.

„Mi-a trimis Andreea o poză din clinică, părea vânătă lângă ochi, își făcea nu știu ce ca să arate bine la Survivor. Că dacă nu se va machia acolo… zicea că-și face ceva pentru riduri. A bătut-o soră-sa, Lorena, la cap, să-și facă tratamente să arate bine. Dar ce poze au apărut cu ea? Cu bandaj? Nu știu de niciun accident, știu că-și face una-alta ca să arate bine fără machiaj. Andreea se pregătește de plecare în Dominicană. Are mari emoții, am și eu emoții pentru confortul ei… cum să o se adapteze acolo', a declarat Maria Tonciu pentru CIAO.RO.

Andreea Tonciu vrea să își facă mai multe operații estetice

Diva a spus în nenumărate rânduri că își dorește să își facă mai multe intervenții estetice. Aceasta are o lista lungă de schimbări pe care vrea să și le facă, iar toate ajung la suma de 60.000 de euro.

„Trebuie să mă operez să-m fac blefaroplastie, mi s-au lăsat pleoapele, dar îmi e frică de anestezie. Vreau să-mi fac mai multe intervenții, am aproape 36 de ani. Mai bine îmi face anestezie totală. Costă 50-60 de mii de euro toate intervențiile estetice pe care mi le doresc eu. Vreau să-mi fac blefaroplastie, vreau schimb mamar, vreau liposucție, vreau să-mi bag grăsime în posterior, vreau cat eyes, vreau să-mi fac pomeții, cearcănele, buzele, șanțurile, gușa. Nasul nu mai vreau.', a spus ea la Kanal D.

„Nu vreau să mă mai recunoască telefonul'

Diva susține că a durat șase ani să își facă operația de rinoplastie deoarece i-a fost teamă de intervențiile estetice. Aceasta este de părere că atunci când va termina cu toate intervențiile, soțul ei o va cere din nou de soție!

„Nu vreau să mă mai recunoască telefonul. Soțul o să fie mândru, trebuie să vină iar să mă ceară de nevastă, să-mi dea alt inel și să facem altă nuntă. Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total. Mi-a luat șase ani să-mi fac rinoplastia pentru că mi-a fost frică.', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook și WOWbiz

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton