De ce nu s-au căsătorit Maria și Marius de la Mireasa: "Ne doream să..."

 Dumitrache Laura
.

Maria și Marius s-au numărat printre cele patru cupluri de la Mireasa, seznul 4. Spre deosebire de celelalte perechi, cei doi au decis să nu se căsătorească în emisiune, iar fanii lor au fost luați prin surprindere de decizia acestora. Ulterior, cei doi au explicat care a fost motivul pentru care nu s-au căsătorit în emisiune, deși au depus actele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În finala emisiunii Mireasa, sezonul 4, Maria și Marius au spus 'NU',în fața ofițerului stării civile, luând decizia de a amâna momentul căsătoriei. Trei cupluri au spus 'DA' în marea finală a reality show-ului, și anume Ela și Petrică, Ion și Raluca și Ana și Alex. Cuplul câștigător a fost format din Ela și Petrică, care au plecat acasă cu premiul în valoare de 40.000 de euro.

Marius si MariaMarius si Maria

Marius Budin și Maria Măriuța au mers îmbrăcați în mire și mireasă în fața ofițerului stării civile, dar nu au acceptat să se căsătorească. Cei doi au declarat în finala emisiunii că nu se simt pregătiți să facă pasul cel mare. Maria este din Vâlcea și are 24 de ani, iar Marius are 29 de ani și este din Argeș.

Citește și: Cum au primit-o acasă părinții lui Petrică pe Ela, după ce s-au opus relației.Câștigătorii Mireasa au făcut dezvăluiri inedite

Citește și: Ana și Alex de la Mireasa trec prin momente dificile:”Psihic este foarte greu”

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman confirmă treptat povestea lor de iubire.Imagini inedite cu cei doi din Zanzibar

Citește și: Răzvan Fodor, experiență traumatizantă din cauza astmului:„De 6-7 ori am ajuns la spital, în criză foarte nasoală'

Maria și Marius de la Mireasa, sezonul 4, nu au acceptat să se căsătorească

Au fost susținuți de public în lunile în care au stat în casa Mireasa, iar la finalul emisiunii, Maria și Marius au anunțat că nu se căsătoresc. Invitați în cadrul unei emisiuni, cei doi au explicat de ce au luat această decizie. Cuplul a declarat că își doresc foarte mult să își unească destinele în fața ofițerului stării civile, dar nu acum, pentru că este prea devreme. De asemenea, Maria și Marius au spus că vor să-și deschidă o afacere mai întâi și după vor stabili data nunții.

,,Noi avem de gând să facem acest pas afară și chiar ne dorim. Însă nu foarte devreme. Vrem și noi să ne punem pe picioare. Avem casa noastră, suntem mutați într-un oraș de pe lângă Pitești, însă vrem să ne deschidem o afacere online, vrem să ne punem pe picioare și să ne facem primii bani. Noi ne doream foarte mult să facem și ceremonia altfel, eram și puțin presați. Nu am țintit la premiu și am zis că dacă nu ne dorim asta mai bine să nu o facem, au spus cei doi concurenti, potrivit spynews.ro.

Maria și Marius își doresc o nunta la malul mării

Maria și Marius, foști concurenți ai emisiunii Mireasa au mai declarat că s-au gândit cum vor să arate ziua în care se vor căsători. Maria a mărturisit că își doreste ca nunta să aibă loc la malul mării și să fie doar ei prezenți. ,, Eu îmi doresc ca în cadrul ceremoniei de căsătorie să fim doar noi doi. Pe o plajă, la noi la mare, doar să fie apă și nisip. Vreau și petrecere, dar la nuntă. Noi locuim împreună, singuri”, a spus fosta concurentă.

După ce au ieșit din concurs, cei doi îndrăgostiți au avut parte de momente agitate, având în vedere că au fost nevoiți să meargă în vizite la părinți de sărbători. ,, În perioada aceasta am fost și pe drumuri, ne-am împărțit cu grem între familii. Prima zi de Crăciun am sărbătorit-o la mine, iar a doua zi am fost la părinții Mariei. Revelionul l-am făcut la munte cu Andrada și Victor (foști concurenți) „, au mai spus acestia.

Cine sunt Maria și Marius de la Mireasa, sezonul 4

Ana Maria Măriuța este din Vâlcea și are 24 de ani. Tânăra s-a caracterizat ca fiind o persoană ambițioasă, amuzantă și veselă. Maria a declarat în emisiune că își dorește ca partenerul ei să fie sincer și să o iubească. 'Eu sunt Maria, am 24 de ani, sunt laborantă și vin din Râmnicu Vâlcea. Sunt o fire veselă și îmi place să fiu înconjurată de oameni.', a spus concurenta în prezentarea sa, la începutul emisiunii.

Marius Budin este din Călinești, județul Argeș. Acesta este instructor de fitness, iar la vârsta de 17 ani s-a decis să-și schimbe stilul de viață. Tânărul s-a declarat un bărbat familist și a menționat că își dorește un singur copil.

Sursa foto:Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton