Motivul real pentru care Liviu Guță s-a despărțit de prima lui soție, după 13 ani de căsnicie: „Să nu îți aduci cel mai bun prieten în casă”

 Lupescu Anca
.

Vestea că Liviu Guță s-a despărțit de soția lui, după 13 ani de căsnicie, a căzut ca o bombă pentru apropiații acestuia, dar și pentru fanii lui, la vremea respectivă. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Chiar dacă cei doi au rămas în relații bune pentru că au împreună copii, fanii lui Liviu Guță  l-au judecat pentru această decizie, cu atât mai mult cu cât artistul s-a căsătorit cu o altă femeie, la doar câteva luni de la divorțul de Iuliana. 

Pentru multă vreme, Guță nu a vorbit despre motivele care au dus la această decizie. Acum, cântărețul s-a decis să spună totul și lasă să se înțeleagă faptul că divorțul ar fi fost din cauza unui prieten de-al lui, pe care i l-a prezentat soției.

'Eu suport înjurături și cuvinte defăimătoare. Sunt un om care își iubește copiii și nu aș fi putut să zic motivul despărțirii de fosta soție! Dar un singur lucru vă spun și sper să îl înțelegeți și să terminați odată pentru totdeauna cu judecățile voastre inconștiente! Să nu îți aduci cel mai bun prieten în casă, că s-ar putea să pleci tu și el să rămână! Sper că m-am făcut înțeles și mai vreau să spun ceva.

Nu am greșit niciodată cu nimic, sunt un om cu suflet mare! Mi s-au făcut multe manevre din cauza vocii mele! Am fost singur mereu, singur m-am chinuit și nimeni nu m-a ajutat în carieră! Am alergat ca un nebun ca să îmi întrețin familia, copiii! Și rezultatul a fost altul, la sfârșit! Vă rog, din toată inima, nu mai judecați un om după aparențe!', a scris Liviu Guță pe Facebook.

Fosta lui soție a avut doar cuvinte de laudă pentru manelist, chiar și după separare.

'Cu singurul meu prieten adevărat! Chiar dacă nu mai suntem împreună, ești, ai fost și vei fi cel mai bun prieten al meu! Un fost soț care va fi foarte greu de înlocuit din toate punctele de vedere! Poate chiar imposibil', a  scris ea, pe Facebook

În ceea ce privește cununia cu Roxana, noua lui soție, Liviu Guță a dorit să facă un eveniment extrem de intim, așa că totul s-a desfășurat în secret. 

'Aceasta femeie a aparut in viata mea la câteva luni dupa divort, ma face fericit. Fosta mea sotie e bine, copiii bine si toată lumea e fericita! Va rog frumos sa nu mai judecați voi și sa va vedeți de treaba voastră, de familiile voastre, de copiii vostri și așa mai departe! Este treaba mea ce fac cu viata mea și atât! O iubesc pe Roxana, ne-am logodit, suntem fericiti, compatibili Maxim și vom fi fericiti pana la sfârșitul vieții! Maria și Mario sunt copiii mei și ai fostei soții (mama copiilor) Iuliana și așa vor rămâne toată viata lor! Va mulțumim eu și Roxana pentru urări! Dumnezeu sa va binecuvânteze pe toți, sa fiți fericiti', scria Liviu Guță pe Facebook.

maxresdefault-7maxresdefault-7

Pe numele lui adevarat Liviu Cătalin Mititelu, s-a născut pe data de 14 iunie 1979 în Brașov, într-o familie modestă, de 5 frati Liviu fiind mezinul familiei. Într-un interviu, din anul 2001 acesta declara că în copilărie a fost un băiețel agitat, care nu putea sta locului o clipă. Totul a decurs „normal' până la vârsta de 8 ani, când plăcerea lui Liviu de a asculta muzică s-a transformat în plăcerea de a cânta. Artistul și-a început cariera de solist vocal la vârsta de 9 ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton