Corina Chiriac a plecat de la Național TV după 12 ani de emisiune! "Vestea bună, neoficială, este că..."

 Oana Pantazi
.

Corina Chiriac, una dintre cele mai iubite dar și mai longevive în banșă artiste autohtone, are o veste tristă pentru fanii care îi urmăreau emisiunea – după 12 ani, emisiunea „Opriți timpul” s-a încheiat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Timp de 12 ani, Corina Chiriac și invitații săi de la emisiunea „Opriți timpul” au făcut deliciul fanilor, însă iată că… timpul nu a mai putut fi oprit, iar artista și-a încheiat colaborarea cu Național TV, deși emisiunea a înregistrat audiențe foarte bune.

Corina Chiriac se va ocupa de proiectele personale

Artista a confirmat vestea într-un interviu pentru click.ro.

„Da, este adevărat că nu voi mai prezenta emisiunea <> de la Național TV, după 12 ani petrecuți acolo. Le mulțumesc tuturor colaboratorilor cu care am lucrat și vă spun că am alte planuri profesionale. Vestea bună, neoficială, este că în aceste două luni și jumătate mi-am reorganizat dulapurile și sertarele din casă, am făcut curat și mi-am reparat balconul care nu este mare”, a povestit artista pentru sursa citată.

Corina Chiriac a mai mărturisit că, după 70 de ani de viață și 50 de carieră este pregătită să-și scrie memoriile, iar deocamdată această îndeletnicire îi ocupă tot timpul, cu atât mai mult cu cât plănuiește turnee și conferințe cu fanii pentru promovarea cărții.

Citește și: O mai ții minte pe Andreea Vasile de la Big Brother? A fost iubita lui Bendeac, dar între timp, viața i s-a schimbat total: „Atunci când întâlnești un om pe care-l iubești…”

Succes în carieră, ghinion în dragoste!

Deși a avut o carieră extrem de fructuoasă, care i-a adus satisfacții enorme, Corina Chiriac nu a fost la fel de norocoasă pe plan personal. A căsătorită o singură dată, pentru numai patru ani, însă cântăreaţa a avut parte de multe iubiri pătimaşe şi tot atâtea dezamăgiri. N-a acceptat niciodată să fie pe locul doi în viaţa unui bărbat şi când a aflat că este înşelată, a spus adio fără să se uite înapoi.

Artista a recunoscut că a fost dezamăgită în dragoste şi a trecut prin experienţe amoroase care i-au lăsat un gust amar.

Citește și: Cine este și cum arată iubitul lui Leonard Miron. Cei doi formează un cuplu de 18 ani, iar Miguel i-a fost aproape în lupta cu cancerul

Întrebată dacă a pedepsit bărbaţii care i-au greşit, Corina Chiriac a răspuns: „Da, dar în stilul meu. Am dispărut elegant, fără explicații supărătoare, fără să spun ceva ce aș fi regretat mai tîrziu. Pentru ce? Pentru că a mințit că mă iubește numai pe mine…Nu e suficient ? Să fi zis, „draga, mie nu-mi ajunge un Harem, vrei să faci parte?’ Poate ziceam  „Da’, că aveam șansa să devin Favorită! Ce mai contează că peste ani zice „vai, ce te-am iubit…’.

c22c22

Cântăreaţa spune că nu simte neapărat nevoia să aibă alături pe cineva în momentele sale de relaxare. „Astăzi, „la vârsta mea’, mă relaxez muuult mai bine singură cu emisiunile mele de investigații criminalistice, cu serialele polițiste bune sau cu documentarele de la BBC! Sau cu o tacla între gagici la un păhărel de șampanie, chiar dacă asta presupune un taxi la dus și unul la întors!’, a declarat Corina la femeide10.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton