Caz șocant la Timișoara! O mamă și-a aruncat pe jos bebelușul de două luni, într-o criză de gelozie. În ce stare se află copilul și ce s-a întâmplat cu femeia, la 24 de ore distanță

 Dumba Gabriela
.

Scene greu de privit au fost suprinse de camera de supraveghere a unui hotel din Timișoara, sâmbătă seara. O tânără își aruncă doi metri prin aer bebelușul de doar două luni, într-o criză de gelozie. Rănit grav, copilul a fost ridicat de pe jos de angajata hotelului, care a sunat la 112. Între timp, tânăra a fost arestată.

62127055.jpg62127055.jpg

Magistraţii Tribunalului Timiş au admis cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş de emitere a unui mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele femeii, potrivit Agerpres.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Violeta Filip, a declarat, luni, că inculpata G.E. este urmărită penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie – tentativă de omor comisă asupra unui membru de familie.

„În sarcina inculpatei s-a reţinut că în noaptea de 23 mai, în timp ce se afla în incinta Hotelului Reghina Blue din Timişoara, pe fondul unui conflict anterior avut cu concubinul său, în mod intenţionat aceasta l-ar fi aruncat din braţe pe băieţelul lor minor, în vârstă de două luni, pe jos, pe podeaua din parchet laminat din holul hotelului, acţiune violentă în urma căreia minorul a fost proiectat prin aer circa doi metri, iar în final a căzut şi s-a lovit cu capul de podea, producându-i în acest mod mai multe traumatisme, leziuni traumatice ce necesită 25 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi care au pus în primejdie viaţa copilului”, declară Violeta Filip, într-un comunicat transmis Agerpres.

În aceeaşi dată, inculpata G.E. a fost prezentată cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acesteia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept în care a fost comiterii faptei.

Cine este tânăra care a dat de pământ cu propriul copil

Potrivit Pro TV, tânăra mamă are 21 de ani și este din Lombardia, Italia. A venit în urmă cu două luni la iubitul ei de 32 de ani din Timișoara, cu care rămăsese însărcinată. Din cauza unor complicații, a născut înainte de termen, la Maternitatea Bega.

De când a născut prematur, tânăra a locuit într-un hotel. Sâmbătă seară, după o ceartă aprigă cu iubitul ei, tânăra a făcut acest gest greu de imaginat: a aruncat cu bebelușul, doi metri prin aer, de parcă ar fi fost o cârpă.

Bebelușul este internat acum la Terapie Intensivă, dar medicii sunt optimiști în privința șanselor sale de supraviețuire.

„Este într-o stare generală bună, care va duce la externarea lui de pe secția de terapie intensivă. Este un cunoscut prematur cu anemie, actualmente internat pentru o leziune traumatică la osul frontal.', a declarat Mihai Gafencu, purtător de cuvânt Spitalul de Copii „Louis Țurcanu' din Timișoara.

Femeia ar putea fi supusă unei expertize psihiatrice.

Foto: capturi Pro TV, observatornews.ro, opiniatimisoarei.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton